ΠΑΟΚ

Καθοριστικές μέρες για το θέμα Φορτούνη

Fußball 2. Bundesliga 7. Spieltag: VfL Bochum - 1. FC Kaiserslautern am Donnerstag (27.09.2012) im rewirpowerSTADION in Bochum. Kaiserslauterns Kostas Fortounis jubelt über sein Tor zum 1:0. Foto: Jonas Güttler dpa/lnw (Achtung Hinweis zur Bildnutzung! Die DFL erlaubt die Weiterverwertung von maximal 15 Fotos (keine Sequenzbilder und keine videoähnlichen Fotostrecken) während des Spiels (einschließlich Halbzeit) aus dem Stadion und/oder vom Spiel im Internet und in Online-Medien. Uneingeschränkt gestattet ist die Weiterleitung digitalisierter Aufnahmen bereits während des Spiels ausschließlich zur internen redaktionellen Bearbeitung (z. B. via Bilddatenbanken).) +++(c) dpa - Bildfunk+++
Φορτούνης DPA

Ο ΠΑΟΚ τηρεί στάση αναμονής στην περίπτωση του 21χρονου μεσοεπιθετικού έχοντας ξεκαθαρίσει τη θέση του στον παίκτη. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ούτε σήμερα (17/7) δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα Φορτούνη, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει πάρει ακόμη την τελική απόφασή του για το που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως έχουμε γράψει και σε άλλα ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες, ο παίκτης βλέπει πιο ζεστά την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο, οι εκπρόσωποί του, έλεγαν σήμερα, πως περιμένει κάτι ακόμη να ξεκαθαρίσει από το εξωτερικό.

Ο ΠΑΟΚ, όπως είχε ξεκαθαρίσει ο Ζήσης Βρύζας σε συζήτησή του με του εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που είναι στην Ολλανδία, έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του απέναντι στον ποδοσφαιριστή.

Του έχει περάσει το μήνυμα ότι ο ΠΑΟΚ τον θέλει και τον υπολογίζει για τα πλάνο της νέας ομάδας που θέλει να χτίσει, ωστόσο, δεν θα περιμένει εσαεί τον ποδοσφαιριστή.

Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα καθοριστικές και μέχρι την Κυριακή (20/7) θα δούμε αν υπάρχει πιθανότητα ο Φορτούνης να παίξει στον ΠΑΟΚ, να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό ή να προτιμήσει άλλη ελληνική ομάδα, αφού είναι γνωστό ότι έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ