ΠΑΟΚ

Καταλήγει σε Λόπεθ ο Στέφενς

GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk
GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να επιλέξει τον Λόπεθ ως παρτενέρ του Βίτορ στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Χουμπ Στέφενς προσπαθεί να στρέψει την προσοχή των παικτών του στον αγώνα με την Ξάνθη, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Σάλκε.

Ο Ολλανδός προπονητής γνωρίζει ότι εάν οι ποδοσφαιριστές του το Σάββατο (17/8)... ταξιδεύουν αλλού, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βρεθούν προ απροόπτου, γι' αυτό και παίρνει τα μέτρα του.

Οσον αφορά καθαρά το αγωνιστικό, ο "πονοκέφαλος" που είχε ο Στέφενς για τον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος ήταν για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Αυτός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος θα παίξει ως παρτενέρ του Βίτορ.

Ο λόγος που ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επιλέξει τον Ισπανό στόπερ είναι γιατί ο Βίτορ παίζει ως αριστερός κεντρικός αμυντικός και δεν θέλει να τοποθετήσει δίπλα του τον Κατσικά, ο οποίος, επίσης, αγωνίζεται ως αριστερός σέντερ μπακ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ