ΠΑΟΚ

Κανονικά προπονήθηκε ο Μαντούρο

Κανονικά προπονήθηκε ο Μαντούρο
INTIME SPORTS

Με όλους τους παίκτες του πλην του Δημήτρη Σαλπιγγίδη δουλεύει, πλέον, στις προπονήσεις ο Γιώργος Γεωργιάδης. Συνεργασία με το FanZone.

Ακόμη έναν παίκτη έσβησε από το απουσιολόγιό του ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο λόγος για τον Μαντούρο, ο οποίος συμμετείχε την Πέμπτη (16/4) σ’ ολόκληρο το πρόγραμμα και τίθεται, πλέον, στην διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο χέρι στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από την πλευρά του συνέχισε αποθεραπεία και φυσική κατάσταση με ποδήλατο.

Το πρόγραμμα διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και περιελάμβανε δουλειά σε τρεις διαφορετικούς τομείς. Στην ταχύτητα και την εκρηκτικότητα, στην τακτική, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να επισημαίνει στους ποδοσφαιριστές τους την στρατηγική που πρέπει ν’ ακολουθήσουν στον αγώνα με την Κέρκυρα και στα τελειώματα στην κίνηση έπειτα από παράλληλο γέμισμα.

Την Παρασκευή (17/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για το νησί των "Φαιάκων".

Συνεργασία με το FanZone

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την συνεργασία με το FanZone, έναν διαδικτυακό σταθμό συνάντησης των φίλων του Δικεφάλου. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος να συνδεθεί στην πλατφόρμα μέσω του υπολογιστή, του τάμπλετ ή του κινητού του, να διαλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει στο γήπεδο και να στείλει το αντίστοιχο αίτημά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ