ΠΑΟΚ

"Κανένας λόγος να πέσει ο Μπόλονι στη λάσπη"

"Κανένας λόγος να πέσει ο Μπόλονι στη λάσπη"

Βετεράνος παίκτης της Στεάουα σχολίασε με ενδιαφέροντα τρόπο το ενδεχόμενο συνεργασίας του Λάσλο Μπόλονι με την ομάδα του Βουκουρεστίου.

Μόλις χθες ο ιδιοκτήτης Τζίτζι Μπεκάλι και ο τεχνικός διευθυντής της Στεάου Μέμε Στόικα διέψευσαν κατηγορηματικά την προοπτική συνεργασίας με τον Λάσλο Μπόλονι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, στη Ρουμανία δεν σταματούν να ασχολούνται με το θέμα. Η ιστοσελίδα "sport.ro" φιλοξενεί δηλώσεις του βετεράνου παίκτη της Στεάουα, Ντουμίτρου Λίτα, ο οποίος προτρέπει με χαρακτηριστικό τρόπο τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αποφασίσει να δουλέψει στην πατρίδα του.

" Πιστεύω ότι ο Λότι θα είναι τρελός να θέλει να γυρίσει στο ρουμανικό ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν αυτό είναι για την Στεάουα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι τον προσβάλλω, αλλά είναι ένας σπουδαίος προπονητής που έχει κάνει όνομα στην Ευρώπη και δεν υπάρχει κανείς λόγος να λερωθεί στη δική μας λάσπη".

Αντίθετα, ο φημισμένος, 75χρονος πλέον, τεχνικός Έμεριχ Γένεϊ δήλωσε ενθουσιασμένος στην ιδέα να επιστρέψει ο Μπόλονι στη Ρουμανία. " Το να επιστρέψει στο ρουμανικό ποδόσφαιρο ο Λότι θα ήταν ένα τεράστιο κέρδος για μας" τόνισε συγκεκριμένα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ