ΠΑΟΚ

"Καλύτεροι από πέρυσι, αλλά αυτό δεν φτάνει"

"Καλύτεροι από πέρυσι, αλλά αυτό δεν φτάνει"
INTIME SPORTS

Ο Λίαμ Λόρενς έδειξε πως είναι αισιόδοξος για τον φετινό ΠΑΟΚ, ο οποίος κατά τον ίδιο μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό "Αρτ" παραχώρησε ο Λίαμ Λόρενς.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για την δική του κατάστασή του: «Η αποθεραπεία πάει καλά. Ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος στο παιχνίδι με τη Βέροια».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ και την αποτυχία να μπει σε ομίλους: «Θα έλεγα γλυκιά στην αρχή και πικρή στο τέλος. Πικρή όχι μόνο γιατί αποκλειστήκαμε, αλλά γιατί διαπιστώσαμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Εντάξει, η Σάλκε διαθέτει μια καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, όμως είχαμε την ευκαιρία στην Τούμπα να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν για να βρεθούμε εμείς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, πληρώσαμε ακριβά τα ελάχιστα λάθη που κάναμε. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Θέλουμε να προκριθούμε αρχικά στην επόμενη φάση, κάτι που πέτυχε η ομάδα άλλες δύο φορές τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ πως είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Ακόμα δεν σκεφτόμαστε όμως αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Βέροια. Μετά από αυτό το ματς θα σκεφτούμε τον αγώνα στο γήπεδό μας με την ομάδα από το Καζακστάν. Με τον Παναιτωλικό δεν κάναμε καλό παιχνίδι και αυτό το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας. Κάναμε λάθη, ατομικά αλλά και ως σύνολο. Από τέτοιες ήττες πρέπει να μαθαίνουμε. Πρέπει να κερδίσουμε στη Βέροια».

Για το φετινό ρόστερ κι αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι ως ομάδα είμαστε καλύτεροι από πέρσι, αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει. Πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Με το να το λέμε μόνο δεν φτάνει. Πιστεύω πάντως πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε επίσης πως αν τα καταφέρουμε, θα είναι κάτι το καταπληκτικό, κάτι το μοναδικό. Πέρσι τερματίσαμε δεύτεροι και φέτος είμαστε καλύτεροι. Άρα, ο στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πέρσι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στους ομίλους κάποιας διοργάνωσης, φέτος το πετύχαμε. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Θέλουμε να προχωρήσουμε από τον όμιλο και θέλουμε στην Ελλάδα να τα πάμε καλύτερα από πέρσι, όπου τερματίσαμε δεύτεροι και φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου. Είναι λογικό. Όπως είπα και πριν όμως, πρέπει αυτό να το δείξουμε στο γήπεδο. Οι νίκες είναι ο νούμερο ένα στόχος για κάθε ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Αυτό θέλουμε και εμείς. Νίκες, για εμάς και τον κόσμο μας».

Για την απουσία του κόσμου στα ματς με τις Μέταλιστ και Σάλκε: «Είναι απαίσιο. Το να λείπουν γενικά οι φίλαθλοι από τις κερκίδες είναι άσχημο. Το να λείπουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, είναι ακόμα χειρότερο. Το ποδόσφαιρο ζει από τους φιλάθλους, είναι για τους φιλάθλους. Προσωπικά θα ήθελα το παιχνίδι αυτό που έχουμε να δώσουμε χωρίς κόσμο, να είναι το τελευταίο. Να μην παίξουμε ποτέ ξανά χωρίς τον κόσμο μας. Σκεφτόμαστε και εμείς τι θα γινόταν αν είχαμε τον κόσμο μας στο παιχνίδι με τη Σάλκε. Δεν μπορείς όμως να ζεις με τα αν. Ό,τι έγινε, έγινε. Μακάρι να μην γίνει ποτέ ξανά».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ