ΠΑΟΚ

Και ο Κούτσης στη λίστα του ΠΑΟΚ

Και ο Κούτσης στη λίστα του ΠΑΟΚ
Κούτσης INTIME SPORTS

Ο 42χρονος προπονητής και παλιός άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης, είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του τιμ μάνατζερ στον Δικέφαλο του Βορρά.

Άλλος ένας προπονητής, νεαρής ηλικίας, βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων του ΠΑΟΚ για τη θέση του τιμ μάνατζερ. Ο λόγος για τον Γιώργο Κούτση, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε συνάντηση με τον Νίκο Βεζυρτζή και έκανε μαζί του μία διερευνητική κουβέντα για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Νεότερη επαφή δεν έγινε, ωστόσο, μετά τις αρνήσεις των Πουρλιοτόπουλου, Δερμιτζάκη ο 42χρονος κόουτς είναι μία από τις περιπτώσεις που μπορεί να απασχολήσουν εκ νέου. Ο Κούτσης συνδυάζει το “πακέτο” που ζητά ο Νίκος Βεζυρτζής (νεαρός σε ηλικία, καλή σχέση με την οικογένεια του ΠΑΟΚ, γνώσεις και εμπειρία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ξένες γλώσσες για να μπορεί να επικοινωνεί με τους παίκτες) και το θέμα είναι αν θα πέι στη λύση αυτή ή επιλέξει κάτι άλλο.

Ο Κούτσης υπήρξε και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ από τα μέσα της σεζόν 2001-2002 έως και τα μέσα της περιόδου 2004-2005 και είχε συμμετάσχει στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2003. Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Αγροτικό Αστέρα (δύο φορές), την Παναχαϊκή, τον Φωκικό, τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ψάχνει εντατικά Έλληνα τιμ μάνατζερ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ