ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Ο Σάμπο, ο Μπερμπάτοφ και ο Πανιώνιος"

Ιβιτς: "Ο Σάμπο, ο Μπερμπάτοφ και ο Πανιώνιος"
Ιβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς εξηγεί γιατί δόθηκαν άδειες στον Σάμπο αλλά και στον Μπερμπάτοφ για να την Εθνική Σλοβακίας και το φιλικό προς τιμήν του Χρίστο Στόιτσκοφ αντίστοιχα, ενώ θέλει αποφασιστικότητα στο ματς με τον Πανιώνιο.

Για το εκτός έδρας ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο αλλά και τους Σάμπο, Μπερμπάτοφ μίλησε στη Nova ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος είπε:

Για το ότι πέρασαν αρκετές μέρες από το τελευταίο ματς των πλέι οφ: "Δεν νομίζω πως μπορεί να μας επηρεάσει στην αυτοσυγκέντρωση. Βάλαμε υψηλούς στόχος στα πλέι οφ και ξέρουμε τι θέλουμε. Δεν υπολογίζαμε πως θα υπάρχει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων. Ξέρουμε γιατί έγινε αυτό... Εμείς προετοιμαστήκαμε για να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Ημασταν έτοιμοι για όλα και θα δώσουμε μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική".

Για τα πλέι οφ: " Ο καθένας βλέπει το πρόγραμμά του. Είναι καλό για εμάς είναι πως εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας. Βλέπουμε ματς με ματς ξεχωριστά και θα προσπαθούμε να είμαστε αυτοί που πρέπει. Θα δώσουμε ο καθένας ό,τι καλύτερο γίνεται για να κάνουμε κάτι καλό στο τέλος".

Για τα προηγούμενα δύο ματς των πλέι οφ: "Δεν με προβληματίζει κάτι για τα προηγούμενα δύο ματς, ειδικά για το τελευταίο (σ.σ. αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό). Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες. Το επόμενο ματς θα είναι πιο δύσκολο και σημαντικό και αυτό το καταλαβαίνουν οι παίκτες".

Για την ήττα με 3-1 απέναντι στον Πανιώνιο και αν αυτό μπορεί να αποτελέσει "οδηγό" για το ματς της Δευτέρας: " Σε αυτό το παιχνίδι περιμέναμε κάποια πράγματα από τον Πανιώνιο. Ξέρουμε την ομάδα, ξέρει κι αυτός εμάς και μόνο κάποιες λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν για το σχήμα και το τακτικό κομμάτι,. Θέλω να πιστεύω πως θα μπορούμε αποφασισμένοι όπως έγινε και στα άλλα ματς. Η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δεν πήραμε κάποιον πόντο με μένα στην ομάδα".

Για τον Πανιώνιο: "Είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, έχει σχέδιο επιθετικά και αμυντικά και έχει γρήγορους παίκτες που έχουν ποιότητα. Δεν είναι τυχαία στα πλέι οφ και έχει καλό προπονητή. Του χρόνου θα έχει την ευκαιρία να παίζει στην Ευρώπη".

Για τον Σάμπο που πήρε άδεια για να προετοιμαστεί με την Εθνική Σλοβακίας εν όψει του Euro 2016 και για τον Μπερμπάτοφ που πήρε άδεια για να παίξει στο φιλικό προς τιμήν του Χρίστο Στόιτσκοφ: "Για τον Σάμπο δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα ματς με μένα στην ομάδα. Έχει δυνατότητα να πάει με την Εθνική στο Euro και εμείς κάναμε μια συμφωνία με την Ομοσπονδία πως αν χρειαστεί, θα επιστρέψει στην ομάδα. Αν δεν πήγαινε τώρα, δεν θα ήταν στο σχέδιο για το Euro και αυτό νομίζω θα ήταν κρίμα γι' αυτόν. Είναι καλό να πάει (στο Euro) γιατί αυτή την στιγμή δεν τον υπολογίζαμε. Αν τον χρειαστούμε, θα έρθει πίσω. Γα τον Μπερμπάτοφ πήγε σε ένα φιλικό βετεράνων και δεν νομίζω πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί θέμα με τον τραυματισμό του. Είναι καλά... Αυτή η άδεια ήταν από όλη την ομάδα και από το τιμ".

Χαρίσης: "Δώσαμε όρκο πριν τα πλέι οφ"

Στη Nova μίλησε και ο Χάρης Χαρίσης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα είπε:

Για τα πλέι οφ: " Είναι έξι ματς και όλα κοντά μεταξύ τους και εμείς έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πριν τα πλέι οφ οι παίκτες μεταξύ μας δώσαμε έναν όρκο, ότι θα δίνουμε το 100%. Αυτό το πάθος το δείξαμε και απέναντι στην ΑΕΚ εκτός από το τελευταίο ματς (σ.σ. αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό) και θέλουμε σε αυτά τα ματς των πλέι οφ να κερδίσουμε αυτά που χάσαμε όλη την χρονιά".

Για το αν είχε δουλέψει το τεχνικό σουτ που έκανε στη Λεωφόρο διαμορφώνοντας το 1-1: " Με τον Ιβιτς δουλεύουμε κάθε εβδομάδα στα τελειώματα. Στις προπονήσεις πριν το ματς έβαλα τρία παρόμοια γκολ".

Για το ωραίο γκολ που πέτυχε ο Τσίμιροτ στο ματς της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό και για την συνεργασία του με τον συγκεκριμένο παίκτη: " Ισως το γκολ του Τσίμιροτ να είναι το πιο ωραίο της σεζόν. Ο Τζιόλης με έχει βοηθήσει πολύ στο να βελτιωθώ αλλά και με τον Τσίμιροτ νομίζω έχουμε ταιριάξει και είναι ευχάριστο να παίζουμε μαζί".

Για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο: " Ολες οι ομάδες θέλουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ο Πανιώνιος είναι η ευχάριστη έκπληξη ως τώρα και αυτό το ματς θα είναι το πιο δύσκολο των πλέι οφ".

Για την ήττα με 3-1 από τον Πανιώνιο και αν εκείνο το ματς θα είναι πολύ διαφορετικό: "Δεν θα είναι κάτι το διαφορετικό. Ο Πανιώνιος πάντα δίνει το 100% και το προηγούμενο ματς, μάς έδειξε πως αν έχουμε πάθος και συγκέντρωση, μπορούμε να πάρουμε αυτό που μα αξίζει. Το πάθος και η συγκέντρωση πρέπει να είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα στα πλέι οφ".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ