ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Κάναμε αυτό που περίμενα"

Ίβιτς: "Κάναμε αυτό που περίμενα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο ματς με τη Λάρισα και κυρίως από αυτούς που είχαν λιγότερα χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στάθηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Δικέφαλος του βορρά σημείωσε τα δυο γκολ, ενώ αναφέρθηκε τόσο και στην αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει στο δεύτερο μέρος όλων των αγώνων που έχει δώσει πλην ενός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Είμαι ευχαριστημένος ειδικά από το πρώτο ημίχρονο διότι δημιουργήσαμε φάσεις και πετύχαμε γκολ. Κάναμε αυτό που περίμενα, αυτό που σχεδιάσαμε. Πιέσαμε, πήραμε δεύτερες μπάλες, βρήκαμε το δρόμο προς τα δίκτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο περίμενα οτι θα ήταν όπως αυτό που είδαμε. Κάποιοι ήταν λίγο κουρασμένοι, άλλοι δεν είχαν ρυθμό. Όταν είσαι στο 2-0, αρχίζεις και σκέφτεσαι και τα επόμενα παιχνίδια"

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να πετύχει γκολ στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων: "Το έχω συζητήσει με τους συνεργάτες μου. Δεν είναι οτι δεν κάναμε φάσεις, και τώρα και στα προηγούμενα παιχνίδια. Βέβαια, μακάρι να έχουμε σε κάθε παιχνίδι τόσα γκολ που να μη χρειάζεται να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει".

Για την πίεση που ασκεί η ομάδα του ψηλά: "Σε κάθε προπόνηση ζητάω να κάνουμε οργανωμένη άμυνα μετά από κάθε χαμένη μπαλιά. Το δουλεύουμε καθημερινά και χαίρουμε διότι δείχνουν τα το καταλαβαίνουν, να ανταπεξέρχονται και μέσω αυτού να δημιουργούμε αρκετές φάσεις".

Για την έλλειψη ομαδικότητας που έδειξε ο Τιάμ: "Σίγουρα, η ομαδικότητα είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το έχεις. Για ένα παίκτη που δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και προσπαθεί να δείξει πράγματα, ίσως έρχονται τέτοιες στιγμές. Είχε τον διάδρομο, πήγε μέχρι την μεγάλη περιοχή και έκανε το σουτ".

Για την αλλαγή του Μυστακίδη: "Είχε ένα χτύπημα το οποίο του έφερε ζαλάδα. Είπε οτι μπορεί να συνεχίσει αλλά κάποια στιγμή αποφασίσαμε να τον αντικαταστήσουμε διότι θέλουμε να τον έχουμε έτοιμο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ