ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ήταν απαράδεκτο που μας έβριζαν"

Ίβιτς: "Ήταν απαράδεκτο που μας έβριζαν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς, που μίλησε για τις αποφάσεις του διαιτητή Αρετόπουλου, σχετικά με τη διακοπή, αλλά και όσο παιζόταν μπάλα.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς, αναφερόμενος σε όσα έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" ήταν εκνευρισμένος με όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Διαβάστε όσα είπε:

" Δεν ξέρω αν έχετε γράψει για όλα αυτά που μας έλεγαν. Μας έβριζαν όλη την ώρα. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και το σκορ μάς αδικεί. Έπρεπε να δοθούν δύο κόκκινες κάρτες στον Ολυμπιακό. Ήταν ξεκάθαρες. Επίσης, με πληροφόρησαν πως το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν από οφσάιντ. Μπορεί ο αντίπαλος να είχε καλύτερη κυκλοφορία, αλλά είχαμε καλύτερες ευκαιρίες".

Όταν ρωτήθηκε για τη διακοπή, είπε: " Στη δεύτερη διακοπή, ο ίδιος ο διαιτητής, μου είπε ότι θα ήταν η προτελευταία φορά και στην επόμενη θα μπαίναμε όλοι στα αποδυτήρια και δεν θα συνεχιζόταν το ματς. Όταν έγινε αυτό, μπήκαμε μέσα, όπως μας είχε πει, αλλά μετά ήρθε και μου είπε ότι άλλαξε απόφαση και πως έπρεπε να βγούμε για να μην φάμε ποινή -10 βαθμούς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ