ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε..."

Ιβιτς: "Δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε..."
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς μιλώντας για το ματς με τον Πανιώνιο στάθηκε στα αρκετά λάθη που έγιναν από πλευράς του ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και την επιστροφή του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στους αγώνες του "Δικεφάλου".

Για το -σημαντικό- "διπλό" (0-2) του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο αλλά και για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ που επέστρεψε στους αγώνες του "Δικεφάλου" μετά από πολύ καιρό (είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Ηρακλή) μίλησε ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είπε:

Για την νίκη: " Θέλω να πω πως την νίκη την αφιερώνουμε στον Παναγιώτη Ποικιλίδη που έφυγε από την ζωή πριν δύο χρόνια και ήταν μεγάλος ΠΑΟΚτσής".

Για τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ, παρά την νίκη: "Ετσι ακριβώς.... Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε την συγκέντρωση που θα ήθελα να έχουμε. Δεν ήταν η απόδοση αυτή που θα έπρεπε να έχει η ομάδα του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε όμως πως αυτή η ομάδα έχει ξεκινήσει πρώτη στις διοργανώσεις από νωρίς και είχαμε πολλά ματς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τα λάθη. Το καλό είναι πως προχωράμε και πρέπει να διορθώσουμε τα όσα λάθη κάνουμε. Δυστυχώς υπάρχουν ματς στα οποία όταν δεν βγαίνουν τα απλά πράγματα. Δεν κάναμε κίνηση δίχως μπάλα. Είχαμε αρκετό χώρο και δημιουργήσαμε 2-3 καλές φάσεις. Τα λάθη γίνονται... Το θέμα είναι να κάνουμε αυτοκριτική γιατί αυτό βοηθάει".

Για την συνέχεια: "Τώρα είναι μπροστά ματς το ματς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Τα άλλα δύο ματς είναι μακριά. Δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε, αυτό έχω πει αυτό στους παίκτες. Κάνανε τόσους αγώνες και έδωσαν τόσες μάχες. Εμειναν 4,5 ώρες ακόμη για ποδόσφαιρο. Ολοι θέλουμε να πετύχουμε, όπως και οι αντίπαλοι. Το καλό είναι πως εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας και αυτό κρατάμε. Σαν στόχος είναι το κάθε ματς να το κερδίζουμε. Βλέπουμε τον εαυτό μας και μας νοιάζει το παιχνίδι που θα κάνουμε εμείς".

Για τον Μπερμπάτοφ και τον Βίτορ: " Ο Βίτορ μπορούσε και σήμερα να παίξει. Είναι καλά αλλά μιλώντας με τον γιατρό μας είπε αν μπορούμε να τον προστατεύσουμε. Ετσι έμεινε στη Θεσσαλονίκη... Στο επόμενο ματς θα είναι σε θέση να παίξει. Ο Μπερμπάτοφ είχε καιρό να παίξει, μας βοήθησε και έκανε αυτά που έπρεπε ένας έμπειρος παίκτης. Μας έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι".

Για το τι έκανε και πλέον ο ΠΑΟΚ δείχνει μια σοβαρή αγωνιστική εικόνα: "Εχω αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού και το σύστημα αλλά και κάποιους παίκτες. Δεν μπορώ μα μιλήσω και να σταθώ στον προηγούμενο προπονητή. Πάντως έκανε ό,τι μπορούσε για να πάει η ομάδα καλά".

Για το ότι οι παίκτες ανταποκρίνονται πλέον στη πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: "Είπα από την αρχή που ήρθα πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ πως έχουν ποιότητα. Πίεση στον ΠΑΟΚ υπάρχει και θα υπάρχει. Ετσι είναι σε μια ομάδα που είναι μεγάλη και έχει να κερδίσει τίτλο πολλά χρόνια. Ετσι ήταν και όταν ήμουν παίκτης. Πρέπει να συνηθίσεις στην πίεση και να μάθεις τι σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ και να μπεις στα βαθιά. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες που ήρθαν. Σοβαρότητα πάντα πρέπει να υπάρχει και αυτή πρέπει να υπάρχει από την προπόνηση γιατί είναι σημαντικό αυτό".

Φόβοι για θλάση του Μυστακίδη

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ... Ο Μυστακίδης έκανε ζέσταμα για να περάσει ως αλλαγή στο ματς με τον Πανιώνιο και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα με αποτέλεσμα να πάει στον πάγκο. Υπάρχουν φόβοι για θλάση και την Τρίτη θα κάνει εξετάσεις.

* Οι Πέλκας και Χαρίσης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες και θα χάσουν από ένα ματς.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ