ΠΑΟΚ

Ισοπαλία... με ρόμβο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Χωρίς Γκαρσία, αλλά με γκολ από Κλάους, Μπανγκουρά το δίτερμα του ΠΑΟΚ το απόγευμα

Αλλο ένα απόγευμα με μαθήματα ρόμβου πέρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο Ντόορβερθ. Ο Γιώργος Δώνης συνέχισε το μάθημα που άρχισε χθες, θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης μέρας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φώναζε συνέχεια για καλύτερες πάσες, για περισσότερη κίνηση και για αποφυγή αβίαστων λαθών, δείχνοντας ότι ορισμένα πράγματα τον προβλημάτισαν από την... πρώτη μέρα εξάσκησης στο ρόμβο.

Ο Έλληνας τεχνικός, που δεν είχε στη διάθεσή τον Γκαρσία που έκανε πρόγραμμα θεραπείας όπως και το πρωί, έβαλε τους παίκτες του να εξασκηθούν σε οικογενειακό δίτερμα. Από τη μία αγωνίστηκαν ο Μελίσσας τερματοφύλακας και οι Έτο, Λίνο, Κατσικάς, Κουμάλο στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή, στη βάση του ρόμβου ήταν ο Παναγιωτούδης, αριστερά ο Μπαρνς, δεξιά ο Λάζαρ και στην κορυφή ο Πέλκας, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Αθανασιάδης και Γιάννου.

Από την άλλη πλευρά, τερματοφύλακας ήταν ο Γιακουμής, στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Στάμου και Κωνσταντινίδης, ενώ τη μεσαία γραμμή αποτελούσαν οι Κάτσε, Τσανδάρης, Γεωργιάδης και Ρομπέρ με τους Παπάζογλου και Μπανγκουρά να αποτελούν το πειθετικό δίδυμο.

Το παιχνίδι έηξε ισόπαλο 1-1 με γκολ των Αθανασιάδη και Μπανγκουρά.

Βίντεο ανάλυση το ματς με Οτελούλ

Ακόμη, πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Γιώργος Δώνης έδειξε και βίντεο στους παίκτες του. Συγεκριμένα, τους έβαλε να δουν στιγμιότυπα από τον αγώνα με την Οτελούλ, ποια λάθη έκαναν, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν, ενώ η προπόνηση άρχισε με σέντρες και τελειώματα.

*Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης, μετέφερε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια του στον Σταφυλίδη για την πρόκριση της Εθνικής Νέων στον τελικό του Euro U-19.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ