ΠΑΟΚ

Ινσαουράλδε: "Δώρο στους οπαδούς μας ο θρίαμβος"

Ινσαουράλδε: "Δώρο στους οπαδούς μας ο θρίαμβος"
INTIME SPORTS

Ο Χουάν Ινσαουράλδε αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με την Μπενφίκα ενώ τόνισε πως οι παίκτες θέλουν τη νίκη για να τη χαρίσουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ (video).

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Χουάν Ινσαουράλδε μιλώντας στο PAOK TV, παραδέχτηκε ότι για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο. Αναλυτικά η συνέντευξη:

"Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουμε να παίξουμε, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στην δουλειά μας. Ξέρουμε πως για να περάσουμε στον επόμενο γύρο θα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι σε όλες μας τις γραμμές, διότι η Μπενφίκα είναι μια μεγάλη ομάδα.

Εμείς θα δώσουμε οτι καλύτερο για να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση. Το γήπεδο είναι πολύ όμορφο και ελπίζω να είναι γεμάτο και να γίνει ένα αντίστοιχα ωραίο ματς. Είχα παίξει εδώ στο Τσάμπιονς Λίγκ με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Η αλήθεια είναι οτι ο κόσμος μας μας βοηθάει παντού και είναι πολύ ένθερμος. Μοιάζει πολύ με τους οπαδούς στην Αργεντινή. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη και μακάρι να τους κάνουμε δώρο έναν θρίαμβο".

Το video της συνέντευξης:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ