ΠΑΟΚ

Ικανοποίηση και νέες απαιτήσεις από Σαββίδη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε κύκλο επαφών με Ίβιτς, Μιχελ, και συνεργάτες, πριν αναχωρήσει για το Ροστόφ.

Μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής (5/2) με τον Αστέρα, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τους Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας (6/2), πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου, με τον Μίχελ να απουσιάζει λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού στην Σλοβακία.

Στο δ.σ., στο οποίο έδωσε το παρών και ο Γιώργος Σαββίδης, ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα τελευταία αποτελέσματα του αγωνιστικού τμήματος αλλά και για άλλα θέματα που έχουν χειριστεί οι συνεργάτες του. Ένα από αυτά ήταν και η εικόνα της Τούμπας, που μετά από καιρό γέμισε, σε ένα όχι και τόσο εμπορικό παιχνίδι.

Ο Ιβάν Σαββίδης προέτρεψε τους πάντες να συνεχίζουν να δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς, καθώς οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ακόμα η ομάδα δεν έχει φτάσει στους στόχους που έχει θέσει, χωρίς να παραβλέπει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ