ΠΑΟΚ

Ίδια ενδεκάδα μία μόνο φορά

Ίδια ενδεκάδα μία μόνο φορά
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ έχει κοουτσάρει σε 28 επίσημα ματς τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει ακόμη βρει μία σταθερή ενδεκάδα. Το Sport24.gr αναλύει.

Ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε χθες στη Λιβαδειά, έγινε πολλή συζήτηση για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να αποδώσει τη γκέλα μόνο στο αν ο Αρετόπουλος έπρεπε ή όχι να μετρήσει το γκολ.

Για μία ακόμη φορά θέμα συζήτησης φέτος έγιναν ορισμένες επιλογές στην ενδεκάδα από τον Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος μπορεί να υπεραμύνθηκε του πλάνου του στη συνέντευξη Τύπου, η αλήθεια όμως είναι ότι δείχνει και ο ίδιος ακόμη να "ψάχνεται".

Και απόδειξη γι' αυτό είναι ότι στα 28 επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Κροάτη στον πάγκο, ο Δικέφαλος έχει παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα σε συνεχόμενα ματς μόνο δύο φορές. Κι αυτό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι στα προκριματικά του Europa League.

Συνέβη στο 6-0 επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και αμέσως μετά στο 1-0 επί της Σπάρτακ Τρνάβα και πάλι εντός έδρας. Στα δύο αυτά ματς ο ΠΑΟΚ είχε τον Όλσεν κάτω από την εστία, τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα στην άμυνα, την τριάδα Τζιόλη, Κάτσε, Πέλκα στα χαφ, τους Κίτσιου και Μακ στα άκρα και στην επίθεση δύο παίκτες που δεν υπάρχουν τώρα στο ρόστερ του Δικεφάλου, τον Λούκας και τον Κουλούρη.

Ψάχνεται, γιατί έχει μικρή συγκομιδή βαθμών

Από τότε, ελάχιστες ήταν οι φορές που ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε, έστω με μία αλλαγή, όπως έγινε στα κολλητά ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, όταν ο Κάτσε πήρε στο Περιστέρι τη θέση του Σάμπο που είχε αγωνιστεί στην Τούμπα κόντρα στην Ένωση ως βασικός.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι τίθεται ένα ζήτημα διαχείρισης υλικού από πλευράς Τούντορ που στα 28 επίσημα παιχνίδια του στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετρά 12 νίκες, 11 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 32 παίκτες. Και ειδικά από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει μόλις 23 βαθμούς σε 14 ματς, ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός 42.

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι ορισμένες φορές οι αλλαγές του Τούντορ στο αρχικό σχήμα ήταν αναγκαστικές λόγω καρτών και τραυματισμών. Η δεύτερη παράμετρος είναι, όμως, κι αυτή ένα θέμα από μόνη της, γιατί ο "Δικέφαλος" σταθερά από την αρχή της περιόδου δεν μπορεί να απαλλαγεί από τραυματισμούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ