ΠΑΟΚ

"Ήθελα να στενοχωρήσουμε τους Γερμανούς"

"Ήθελα να στενοχωρήσουμε τους Γερμανούς"

Η δήλωση με νόημα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τόνισε πως ήθελε να στεναχωρήσει ο ΠΑΟΚ τους Γερμανούς. Τι είπε για τα μεταγραφικά, το γηπεδικό και τους φιλάθλους (video)

Αποστολή στην Γερμανία: Κώστας Πετρωτός

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, τόνισε πως ήθελε να στεναχωρήσει τους Γερμανούς, ενώ μίλησε για τα μεταγραφικά, το γηπεδικό και τους φιλάθλους.

"Με το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα και έτσι χτίζεται η ομάδα. Η ομάδα μας έχει καλές προοπτικές".

"Υπάρχουν και προβλήματα, τα είδαμε αυτά, αλλά η μεγάλη ομάδα διαμορφώνεται μεθοδευμένα. Πιστεύω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε άνετα να είχε κερδίσει και την Μέταλιστ", είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και συνέχισε: "Ήθελα πολύ να στεναχωρήσω τους Γερμανούς και να που τα καταφέραμε".

Για τις μεταγραφές δήλωσε: "Με την μεταγραφική πολιτική ασχολείται ο προπονητής. Εάν θεωρήσει ότι χρειάζεται κάτι, η δική μου δουλειά είναι απλά να δώσω χρήματα", είπε, ενώ σχολιάζοντας το γήπεδο της Σάλκε, τόνισε: "Δεν ζηλεύω κανέναν, αυτό είναι από τον χαρακτήρα μου. Το γήπεδό τους είναι πολύ καλό, το παρατηρήσαμε μόλις ήρθαμε εδώ και σκεφτήκαμε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα τέτοιο γήπεδο, αλλά σε κάθε περίπτωση, στην ομάδα μας όλα διαμορφώνεται μεθοδευμένα. Σε κάθε περίπτωση θα χτίσουμε γήπεδο, αλλά καλύτερο ή χειρότερο από αυτό θα μας το δείξει η ζωή".

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο, είμαι περήφανος για αυτούς. Περήφανος όταν παρακολουθούσα πως συμπεριφέρονται αυτή είναι η δύναμή μας, οι οπαδοί μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ