ΠΑΟΚ

Η ΤΣΣΚΑ πιστεύει στο Νέτσιντ και το έδειξε

Η ΤΣΣΚΑ πιστεύει στο Νέτσιντ και το έδειξε
INTIME SPORTS

Διαβάστε λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο στο οποίο συμφώνησαν πρόσφατα η ομάδα της Μόσχας και ο Τσέχος ποδοσφαιριστής.

Από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο δανεισμό του Τόμας Νέτσιντ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με δεδομένο το παρελθόν με τις δύο εγχειρήσεις στο γόνατο του Τσέχου φορ, πολλοί βιάστηκαν να μιλησουν για τελειωμένο παίκτη που θέλει να ξεφορτωθεί ο σύλλογος της Μόσχας και βρήκε την ευκαιρία να το κάνει μέσω του ΠΑΟΚ.

Προφανώς όσοι υποστηρίζουν τα παραπάνω αγνοούν ποια ακριβώς είναι η (οικονομική) σχέση μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Νέτσιντ που προσφατα καταγράφηκε μέσω ενός νέου συμβολαίου.

Παρότι προερχόμενος από τραυματισμό, λοιπόν, ο Νέτσιντ, κατάφερε να έρθει τον Μάιο σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ μέχρι τον Ιούλιο του 2015, με τη συνολική αποζημίωσή του να ορίζεται στα 5 εκ. ευρώ!

Η ΤΣΣΚΑ πιστεύει πολύ στο νεαρό (στις 13 Αυγούστου κλείνει 24 χρόνια ζωής) που πριν τους τραυματισμούς του ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο της. Γι' αυτό άλλωστε και ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ρ9ομάν Μπαμπάεφ μίλησε για δανεισμό ενός έτους με μικρή πιθανότητα επιστροφής του παίκτη στην ΤΣΣΚΑ το Γενάρη!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ