ΠΑΟΚ

Το βάρος στην τακτική...

Το βάρος στην τακτική...

Ο Χουμπ Στέφενς "τοποθέτησε" τους παίκτες του στο γήπεδο προκειμένου οι τελευταίοι να "μάθουν" πώς θα κινούνται μέσα σε αυτό.

Τακτική περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης. Ο Στέφενς χώρισε τους παίκτες ανά θέσεις και ο Λόκχοφ έδινε τις οδηγίες υπο το βλέμμα του τεχνικού του ΠΑΟΚ για το πώς θα πρέπει να κινούνται οι ποδοσφαιριστές.

Μετά έγιναν παιχνιδάκια για να χαλαρώσουν, ακολούθησε ένα διάστημα με ενταντικά σπριντ που ήταν επίπονα για τους αθλητές και για πρώτη φορά στη προετοιμασία υπήρξε δουλειά στα τελειώματα.

Υπήρχαν οι δύο τερματοφύλακες στις δύο εστίες, σε κάθε εστία δύο ομοιώματα και γινόταν σέντρες με σκοπό οι παίκτες να πετύχουν γκολ.

Να σημειωθεί πως ο Νέτσιντ πιθανόν το βράδυ να βρίσκεται στην Αυστρία για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και είναι σημαντικό πως εκεί βρίσκεται και ο εργοφυσιολόγος, Ζιώγας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ονιέκε και ο Καβαλιεράτος κράτησαν τους Πέλκα και Κωσνταντινίδη προκειμένουν αυτοί να κάνουν ένα έξτρα πρόγραμμα με ασκήσεις και μπάλα σε υψηλό ρυθμό.

Ο Στέφενς δοκίμασε το 4-4-2 (σημαντικό το ότι μετά το ματς με την Πάσινγκ, ξανά ο Λούκας ήταν στα δεξιά) και χρησιμοποίησε τους παίκτες ως εξής:

Δεξί μπακ: Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης

Αριστερό μπακ: Λίνο, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης

Η μία δυάδα στα στόπερ: Κατσουράνης, Λόπεθ

Η άλλη δυάδα στα στόπερ: Βίτορ-Κατσικάς

Δεξιά στα χαφ: Λούκας , Δεληγιαννίδης

Αριστερά στα χαφ: Γεωργιάδης, Ολίσε, Πόποβιτς

Στο κέντρο: Λόρενς, Τζιόλης, Κάτσε, Γκαρσία, Τσανδάρης, Λάζαρ

Πίσω σπό τον φορ: Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Πέλκας

Επίθεση: Γιάννου, Αθανασιάδης

"Πιθανότητα επιστροφής τον χειμώνα"

Ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρόμαν Μπαμπάεφ αναφέρθηκε στην μετακίνηση του Νέτσιντ στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε:

"Είμαστε στις τελικές διαπραγματεύσεις και αν ήταν στο χέρι μου, μπορεί και να μη γινόταν ο δανεισμός. Αφού μετρήσαμε τα θετικά και τα αρνητικά, αποφασίσαμε ότι για τον Τόμας είναι πολύ σημαντικό να πάρει παιχνίδια για να ξαναβρεί τη φόρμα του. Για προφανείς λόγους, κάτι τέτοιο στη ΤΣΣΚΑ ήταν δύσκολο να γίνει, οπότε αυτή η επιλογή του ΠΑΟΚ, ήταν η καλύτερη για όλους και περισσότερο για τον Τόμας. Οι συζητήσεις είναι για δανεισμό ενός χρόνου με μία πιθανότητα επιστροφής τον χειμώνα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ