ΠΑΟΚ

Η τελευταία προπόνηση πριν την Ιντερ

Η τελευταία προπόνηση πριν την Ιντερ

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη προπονήθηκαν την Τετάρτη για τελευταία φορά πριν από το σπουδαίο αποψινό φιλικό στην Τούμπα κόντρα στην Ίντερ. Δείτε video.


Την Τετάρτη (13/8) το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν το μεγάλο φιλικό με την Ίντερ, το οποίο αποτελεί και την πρόβα τζενεράλε για το πρώτο επίσημο αγώνα κόντρα στη Ζίμπρου.

Οπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί το πλατύ χαμόγελο του Μαντούρο, ήταν ένα από τα... highlights του προγράμματος...


Δεν θα πωλούνται διαρκείας Παρασκευή και Σάββατο

Πριν το σημερινό (14/8) ματς με την Ιντερ θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας, κάτι που δεν θα συμβεί τις δύο επόμενες μέρες. Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Κλειστά θα παραμείνουν τα εκδοτήρια όπου πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2014-15 την Παρασκευή 15/08 και το Σάββατο 16/08. Σε αυτό το διάστημα πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να γίνονται μέσω διαδικτύου (δείτε εδώ ).

Στο ίδιο διάστημα (Παρασκευή 15/08 και Σάββατο 16/08) θα παραμείνει κλειστό και το PAOK Official Store. Για το συγκεκριμένο διήμερο οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.paok-megastore.gr".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ