ΠΑΟΚ

Η μόδα, ο Μάικλ Τζάκσον και ο Μοχάμεντ Άλι

Η μόδα, ο Μάικλ Τζάκσον και ο Μοχάμεντ Άλι

Ο Χέντβιχες Μαντούρο είναι προ πυλών του ΠΑΟΚ και το Sport24.gr σας παρουσιάζει μια ξεχωριστή συνέντευξη που είχε δώσει μιλώντας για τις στιλιστικές του απόψεις, τους ανθρώπους που τον εμπνέουν και όχι μόνο.

Ασχολείται με τη μόδα, του αρέσει το στυλ των ραπερ, αλλά και η συγκεκριμένη μουσική, ο Μάικλ Τζάκσον, θαυμάζει τον Μοχάμεντ Άλι, ενώ έχει πολύ ψηλά την οικογένεια του.

Αυτές είναι μερικές από τις απόψεις του Χέντβιχες Μαντούρο ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει μια ξεχωριστή συνέντευξη του Ολλανδού ποδοσφαιριστή:

Μπορείς να μας πεις κάτι για τον εαυτό σου; "Είμαι ο Χέντβιχες Μαντούρο. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Παίζω στη Σεβίλλη, ενώ έχω περάσει από τη Βαλένθια, τον Άγιαξ και την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ολλανδίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα σε ομάδες της Ισπανίας γιατί είχα την ευκαιρία να παίξω ως αντίπαλος με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, τον Ρονάλντο και τον Μέσι. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Σε προσωπικό επίπεδο το όνειρο μου είναι να είμαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος. Εγώ πραγματικά εύχομαι για όλους, τους φίλους μου και την οικογένεια μου να είναι καλά".

Τι σε εμπνέει; "Οι γονείς μου είναι αυτοί που με εμπνέουν. Για τη φροντίδα, την αγάπη τους και για εμένα είναι πάντα εκεί. Αν ο καθένας αντιμετωπίσει τους συνανθρώπους του όπως την οικογένεια του, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος και όλα θα ήταν πιο όμορφα. Μια άλλη πηγή έμπνευσης για εμένα είναι ο Μάικλ Τζάκσον, λόγω της μουσικής του. Επίσης, με εμπνέει ο Μοχάμεντ Άλι. Είναι πάντα φιλόδοξος για το καλύτερο και διαρκώς παλεύει για την καλύτερη εικόνα που θα βγάλει. Αυτό με εμπνέει πολύ. Έχω μια εβδομαδιαία στήλη που γράφω για τη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής και τις εμπειρίες μου. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζω να εμπνεύσω κι άλλους ανθρώπους".

Πως μπορεί η μόδα να σε εμπνεύσει; "Η μόδα πραγματικά με εμπνέει. Μου αρέσει να είμαι καλοντυμένος και να βγαίνω έξω. Νομίζω ότι είναι πιο ευχάριστο για τους ανθρώπους να βλέπουν ένα καλά ντυμένο πρόσωπο, που φροντίζει τον εαυτό του και έχει μια καλή εμφάνιση. Επιπλέον, το στυλ είναι σημαντικό πράγμα. Το ύφος ταιριάζει με την προσωπικότητα. Αν η εμφάνιση και η εμπιστοσύνη είναι το παν, μπορεί να ενισχύσει τη μόδα. Διαβάζω περιοδικά με το ποδόσφαιρο, τη μόδα και τον τρόπο ζωής. Πολύ εμπνευσμένο. Ειδικά, όταν πρόκειται για μόδα, δίνει μεγάλες συμβουλές σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τους άνδρες. Σίγουρα πρέπει να το διαβάσουν όλοι. Επιπλέον, αντλώ έμπνευση από το στυλ του ράπερ Κάνι Γουεστ".

Μπορείς να περιγράψεις το στυλ σου; Το στυλ μου είναι κάζουαλ, σικ και λίγο δύσκολο ταυτόχρονα. Οι τρεις αυτές πτυχές με εκπροσωπούν. Στον ελεύθερό μου χρόνο θα με δείτε να φοράω ένα ωραίο παντελόνι ή τζιν με ένα σακάκι σε συνδυασμό με πάνινα παπούτσια. Είμαι ένας αθλητής, οπότε θα ήθελα να φοράω παντελόνια και πουκάμισα. Είναι άνετα, ενώ έχουν και μια χαλαρή εμφάνιση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να παίξεις με το στυλ σου. Η προσωπική του στυλίστρια με βοηθάει πάντα. Επίσης, γράφω μια στήλη με θέματα lifestyle".

Πες κάτι που σε εκφράζει στη ζωή σου... "Κρατήστε τα μάτια σας στα αστέρια, αλλά τα πόδια σας στο έδαφος. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου γιατί ζεις μόνο μια φορά. Απόλαυσε το!".

H SuperBALL επιστρέφει με την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League (5/1). Συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τις πρώτες αναμετρήσεις για το 2014. Σέντρα στις 21:00.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ