ΠΑΟΚ

Η ξεχωριστή αποστολή των Σταφυλίδη-Λίνο

Η ξεχωριστή αποστολή των Σταφυλίδη-Λίνο
INTIME SPORTS

Οι Σταφυλίδης και Λίνο θα καλύψουν την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ζητούμενο το αν μπορούν να αποδώσουν όπως στα εκτός έδρας ματς.

Η ταυτόχρονη παρουσία τους στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει την εμφάνιση της σε πολλά ματς της σεζόν, ωστόσο ο Λάσλο Μπόλονι σκέφτεται τους Κώστα Σταφυλίδη και Αλβες Λίνο να είναι αυτοί που θα βρίσκονται στην συγκεκριμένη πτέρυγα της ομάδας (σ.σ. στην άμυνα ο Σταφυλίδης και στην επίθεση ο Λίνο) στο ντέρμπι με την "Ενωση".

Σενάριο που φαίνεται να έχει το προβάδισμα την δεδομένη χρονική στιγμή όσον αφορά το αριστερό άκρο του "Δικεφάλου", με τους δύο παίκτες να έχουν ξεκινήσει εκεί μαζί στο αρχικό σχήμα μόλις σε πέντε ματς.

Ποια είναι αυτά; Τα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ (2-0 στο Κύπελλο), τον ΟΦΗ (0-2 στην Κρήτη), την Ουντινέζε (0-3 στην Τούμπα), την Κέρκυρα (0-4 εκτός έδρας) και τον Ατρόμητο (0-0 στο Περιστέρι). Οσο για το πως πήγαν σε αυτά τα παιχνίδια παίζοντας μαζί στα αριστερά;

Κόντρα στην "Ενωση" ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα είχε πάει πολύ καλά, μάλιστα θεωρήθηκε πως ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ σε εκείνο το ματς, ενώ ο Λίνο δεν ήταν αυτός που θα... έπρεπε. Ουσιαστικά σαν δίδυμο μόνο ο Σταφυλίδης άρεσε, για να ακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο ήταν αρκετά καλοί και οι δύο και γενικώς ικανοποίησαν.

Επόμενο το ματς με Ουντινέζε έχοντας κακή παρουσία σε αυτό. Υπήρχε πρόβλημα από τα αριστερά στο ματς με τους Ιταλούς, το... πείραμα αυτό δεν βγήκε και μάλιστα στο 31' ο Μπόλονι για λόγους τακτικής είχε αντικαταστήσει τον Σταφυλίδη με τον Γεωργιάδη. Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα έκαναν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, για να πάμε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, στον οποίο "φάνηκαν" μόνο αμυντικά.

Καλύτεροι εκτός έδρας

Γενικώς δηλαδή στα εκτός έδρας ματς φαίνεται η συνεργασία τους να είναι περισσότερο καλή, να αποδίδει, κάτι όμως που δεν γίνεται στα εντός έδρας ματς. Βέβαια τα δείγματα στα ματς της Τούμπας δεν είναι μεγάλα αφού έπαιξαν μαζί μόνο απέναντι σε ΑΕΚ και Ουντινέζε, ωστόσο ειδικότερα στο ματς με τους Ιταλούς η συνεργασίας τους ήταν κακή.

Με λίγα λόγια, το ζήτημα για τον Λάσλο Μπόλονι είναι οι Σταφυλίδης και Λίνο να αγωνιστούν απέναντι στην ΑΕΚ, όπως στα εκτός έδρας ματς που σε γενικές γραμμές ήταν καλοί και έτσι να τον δικαιώσουν για την επιλογή του. Εφόσον τελικά αυτοί θα είναι στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ματς (όπως και αναμένεται να γίνει), η απάντηση για το αν τα κατάφεραν θα δoθεί την Τετάρτη (2/5)...

Τα ματς στα οποία ξεκίνησαν οι Σταφυλίδης και Λίνο στα αριστερά:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ-Ουντινέζε 0-3

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ