ΠΑΟΚ

Η "καρδιά" του ΠΑΟΚ θα χτυπάει στην Ολλανδία

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ MOTIONTEAM

Αρχίζει η "περιπέτεια" του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους. Μέχρι τις 22 Ιουλίου οι "ασπρόμαυροι" θα βρίσκονται στο Αρνεμ, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του "Δικεφάλου".

Ο Γιώργος Δώνης με τους παίκτες του, "πέταξαν" το πρωί της Πέμπτης (5/7) με πτήση των γραμμών για το Ντίσελντορφ και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Αρνεμ.

Την αποστολή ακολουθεί και ο μεταφραστής, Κώστας Λάππας, αφού τελικά η συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί.

Ηταν κάτι που ζήτησαν και οι λατίνοι παίκτες του "Δικεφάλου", ώστε να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση με το τεχνικό τιμ. Το παρών στο αεροδρόμιο έδωσε και ο νέος υπεύθυνος ασφαλείας, Μάκης Τσάτσος, ο οποίος, όμως, δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Κουμάλο πιθανόν να μεταβούν στην Ολλανδία το Σάββατο (7/7). Ο Βρύζας αναμένεται να βρεθεί κοντά στην ομάδα στις 14 Ιουλίου.

Οι 26 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Γλύκος, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Δεληγιαννίδης, Ιντζίδης, Καραντασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Μελλίσας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Πέλκας, Πόποβιτς, Στάμου, Τζανδάρης, Ετο, Γκαρσία, Κάτσε, Λάζαρ, Λίνο και Ρομπέρ.
Εκτός έμειναν οι Τσουκαλάς, Σακελλαρίου, Κουρδάκης και Δεμιρτζόγλου.

Από πλευράς διοικούντων αναχώρησαν με την αποστολή οι Γιώργος Σαχπατζίδης και Σπύρος Μηλιωρίδης, ενώ μαζί με την ομάδα ταξιδεύει και ο γενικός αρχηγός, Κώστας Ιωσηφίδης.

Εξω φρενών είναι ο Γιώργος Δώνης με την στάση του Κροάτη επιθετικού Μάριο Μπούντιμιρ, που υπέγραψε στο ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ