ΠΑΟΚ

Η επίθεση και η βελτίωση που απαιτείται

Η επίθεση και η βελτίωση που απαιτείται
INTIME SPORTS

Οι αριθμοί των τελευταίων φιλικών δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται... δουλειά επιθετικά. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται βελτιωμένος στα τελευταία φιλικά στην άμυνα και γίνεται αρκετός λόγος για την καλή αγωνιστική συμπεριφορά του "Δικεφάλου" στα μετόπισθεν.

Μάλιστα στα φιλικά με την Ξάνθη, την ΚΠΡ και την Ιντερ η εστία των "ασπρόμαυρων" έμεινε ανέπαφη και η ομάδα του Αγγελου Ανασταστασιάδη δεν δέχτηκε ούτε ένα γκολ. Βέβαια ακόμη και έτσι, είναι δεδομένη η ανάγκη για ενίσχυση στην άμυνα ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.

Στην επίθεση ο ΠΑΟΚ φαίνεται να θέλει ακόμη δουλειά και οι αριθμοί του στα τελευταία τέσσερα φιλικά δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Απέναντι σε Νάπολι, Ξάνθη, ΚΠΡ και Ιντερ ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει δύο γκολ (αυτά κόντρα σε Ξάνθη και ΚΠΡ).

Από αυτά τα δύο τέρματα το ένα ήταν αυτογκόλ, αυτό στο ματς με τους Αγγλους ενώ σχετικά με το παιχνίδι με αντίπαλο την ακριτική ομάδα, για να είμαστε... δίκαιοι θα πρέπει να πούμε πως ο Σαλπιγγίδης ξεκίνησε από θέση οφσάιντ πριν "γράψει" το 1-0.

Ακόμη κι αν δεν σταθούμε μόνο στα τελευταία τέσσερα φιλικά εκ των οποίων τα δύο ήταν πολύ "δυνατά" (αυτά δηλαδή κόντρα σε Νάπολι και Ιντερ), ο ΠΑΟΚ στα 9 φιλικά που έχει δώσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας έχει πετύχει επτά γκολ. Μέσος όρος δηλαδή 0,77 γκολ ανά αγώνα...

Σε κάθε περίπτωση επιθετικά ο ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως θέλει βελτίωση καθώς "έρχονται" τα επίσημα ματς και φαίνεται να χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορέσει να συνεισφέρει είτε δημιουργικά, είτε εκτελεστικά.

Ο "Δικέφαλος" κάποιες φορές δείχνει να έχει... θέμα στην επιθετική του ανάπτυξη και παρουσιάζει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Φυσικά από τα φιλικά δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, στα επίσημα ματς μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος αλλά εμείς μιλάμε για την εικόνα που δείχνουν οι "ασπρόμαυροι" τον τελευταία καιρό σε φιλικούς αγώνες τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ