ΠΑΟΚ

Η... διπλή επιβράβευση του Χακόμπο

Η... διπλή επιβράβευση του Χακόμπο
INTIME SPORTS

Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ και η... υπομονή που έδειξε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από άλλες ομάδες, βγήκαν σε... καλό για τον Σανθ Χακόμπο

Συνεχίζει λοιπόν με τα... ασπρόμαυρα ο Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός υπέγραψε ως γνωστόν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και αυτό αν μη τι άλλο ήταν μια... διπλή δικαίωση γι' αυτόν. Η πρώτη αφορά το αγωνιστικό κομμάτι...

Είναι γεγονός πως προσέφερε πολλά στον ΠΑΟΚ ο Χακόμπο. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του για τον οποίο έχει ευθύνη ο ίδιος και το συγκεκριμένο γεγονός δεν είχε αρέσει στον Ιβάν Σαββίδη, θα έδινε ακόμη περισσότερα.

Με την απόδοσή του πάντως γενικώς έδωσε αρκετούς βαθμούς στους "ασπρόμαυρους" ενώ η εμφάνισή του στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ ικανοποίησε ιδιαίτερα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που χειρίστηκε προσωπικά το θέμα και το "τελείωσε" μιας και εκτός όλων των άλλων κατάλαβε πως η απουσία του Χακόμπο κάτω από τα γκολπόστ όσο δεν έπαιζε, ήταν σημαντική.

Το "δέσιμο" ΠΑΟΚ-Χακόμπο

Η δεύτερη δικαίωση του Ισπανού για την ανανέωση του συμβολαίου του αφορούσε την... υπομονή που έκανε όσον αφορά την οριστικοποίηση της παραμονής του. Αν και υπήρχε ενδιαφέρον ομάδων από Αγγλία και Ισπανία, έδωσε προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ θέλοντας να ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση με τον "Δικέφαλο". Αυτό ήταν αποτέλεσμα και του "δεσίματος" που απέκτησε με τον ΠΑΟΚ.

Είχε τονίσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν πως θέλει να παραμείνει στον "Δικέφαλο", ο οποίος εκτός όλων των άλλων τού συμπαραστάθηκε σε δύσκολες στιγμές που πέρασε. "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς. Χάρη σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ", είχε γράψει πριν καιρό στο facebook με αφορμή κάποια άσχημα γεγονότα που υπήρχαν για τον ίδιο, όπως ο θάνατος του παππού του και ο σοβαρός τραυματισμός του πατέρα του στο πόδι.

Γενικώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένα... απλό σωματείο για τον Χακόμπο, ούτε και ο ίδιος είναι ένας... απλός παίκτης για τους φίλους του "Δικεφάλου" που τον έχουν βάλει στις καρδιές τους. Σχετικά με αυτό το τελευταίο, όταν παλαιότερα είχε ερωτηθεί για το πώς εξηγεί την... αδυναμία που του έχουν οι οπαδοί των "ασπρόμαυρων" είχε τονίσει ότι " έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και πιστεύω πως υπήρχαν πολλοί καλοί τερματοφύλακες. Ισως αυτό που τους έλειπε να ήταν το πάθος. Και στο ποδόσφαιρο πρέπει να ζεις το κάθε παιχνίδι, να παίζεις κάθε φορά σα να είναι το τελευταίο ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ