ΠΑΟΚ

Η δικαίωση Σέλουκ για Βιεϊρίνια και Καστίγιο

Η δικαίωση Σέλουκ για Βιεϊρίνια και Καστίγιο
Σέλουκ INTIME SPORTS

Ο Ουκρανός μάνατζερ Ντμίτρι Σέλουκ, με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο, είχε προειδοποιήσει το καλοκαίρι ΠΑΟΚ και Άρη για τις επιλογές τους. Δεν ακούστηκε και λίγους μήνες μετά φαίνεται να δικαιώνεται…

Ο Ντμίτρι Σέλουκ είναι μια βόμβα έτοιμη να σκάσει σαν άνθρωπος. Τη δουλειά του, όμως την ξέρει πολύ καλά έχοντας για πελάτες σπουδαίους παίκτες και κατέχοντας τα μυστικά της αγοράς. Το έδειξε και με τις συμβουλές του προς ΠΑΟΚ και Άρη για τις περιπτώσεις του Βιεϊρίνια και του Καστίγιο.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ουκρανό μάνατζερ είχε άσχημο τέλος. Αποχώρησαν οι παίκτες του από τον Δικέφαλο και αυτός σταμάτησε να ψάχνει ομάδες που θα μπορούσαν να ξοδέψουν εκατομμύρια για την απόκτηση του Βιεϊρίνια και όχι μόνο.

Τότε ήταν που σε συνέντευξή του στο olaPAOK.gr υποστήριζε πως δε θα έρθουν εύκολα καλύτερες προτάσεις από αυτές που ο ίδιος έφερε για τον Βιεϊρίνια με αυτή της Ντινεπρ να ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

" Για τον Βιεϊρίνια κανείς δεν μπορεί να φέρει προτάσεις, όπως αυτές που έφερα εγώ! Υπάρχει κι άλλη ομάδα, εκτός από την Ντνιέπρ, η οποία ενδιαφέρεται για τον παίκτη και το γνωρίζει αυτό ο ΠΑΟΚ, καθώς έχω ενημερώσει σχετικά. Ο Βιεϊρίνια, όμως, δεν θέλει να πάει. Όποιος, όμως, βρεθεί να φέρει καλύτερη από τις δύο προτάσεις που έφερα εγώ για τον παίκτη, θα του κάνω δώρο μια... BMW" είχε πει τότε.

Τώρα λίγους μήνες μετά ο ΠΑΟΚ αναζητά αγοραστή για τον Πορτογάλο προκειμένου να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα και ο Ζήσης Βρύζας τόνισε στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (30/12) πως "είναι παράλογο να μιλάμε για πώληση 15 εκ. σε μια αγορά που αυτή την στιγμή είναι ανύπαρκτη. Εκτός αν ο παίκτης πήγαινε σε χώρες που του δίνανε μόνο οικονομικό κίνητρο, κάτι που από ότι ξέρω δεν το θέλει ο Βιεϊρίνια. Θέλει να εξελιχθεί και ποδοσφαιρικά".

Τόσο υψηλή πρόταση, δηλαδή, προς το παρόν δεν έρχεται, ενώ φαντάζει πολύ δύσκολο να υπάρξει μία στο άμεσο μέλλον που να ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Το λάθος του Αρη

Ο Ντμίτρι Σέλουκ είχε πελάτη τον Νέρι Καστίγιο και γνώριζε πολύ καλά τόσο την αξία όσο και τον χαρακτήρα του παίκτη του Άρη. Το καλοκαίρι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Μακεδονία" χαρακτήρισε αφέλεια την υπογραφή συμβολαίου των "κίτρινων" με τον Καστίγιο.

" Δεν ασχολούμαι πλέον με τον Καστίγιο, δεν έχω καμία σχέση και δεν θέλω να έχω. Δεν είναι δυνατόν να τον έχω πάει σε τόσες ομάδες και να μην μπόρεσε να μείνει πουθενά. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο δεν μπορείς σήμερα να ξέρεις τι θα σου κάνει αύριο μέσα στην ομάδα, κι αυτό έχει συμβεί τόσο πολλές φορές, που δεν είναι τυχαίο. Ο Άρης θα είναι αφελής αν υπογράψει συμβόλαιο με τον Καστίγιο -για να μην πω τίποτε άλλο" είπε τότε και η δικαίωσή του ήρθε σχεδόν άμεσα…

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ