ΠΑΟΚ

Η διαγραφή προστίμων το λεπτό σημείο

Η διαγραφή προστίμων το λεπτό σημείο
Σαββίδης WWW.MOTIONTEAM.GR

Τι περιμένει ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του για να δοθεί οριστική λύση στο πιο μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει τον ΠΑΟΚ.

Με αγωνία και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις τελευταίες επαφές της κυβέρνησης με την Τρόικα στα γραφεία της Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θέλουν να δουν αν επιβεβαιωθεί στην πράξη η υπόσχεση που τους μεταφέρεται τις τελευταίες μέρες από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης ότι θα εγκριθεί από την Τρόικα η φόρμουλα για εφάπαξ καταβολή του πρωτογενούς χρέους και διαγραφή του 90% των προστίμων και προσαυξήσεων.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το οικονομικό ρεπορτάζ λένε ότι η Τρόικα είναι διαλλακτική και δέχεται να προχωρήσει άμεσα η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών εταιριών σε 100 δόσεις.

Ωστόσο, αποτελεί ερωτηματικό αν έχει αλλάξει θέση σχετικά με το θέμα της διαγραφής των προστίμων. Και αυτό γιατί οι εκπρόσωποι των δανειστών της χώρας μας εμφανιζόταν αρχικά πολύ διστακτικοί στο να δεχτούν διαγραφή προστίμων σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης χρέους σε ποσοστό που φτάνει το 80% και 90%.

Το επόμενο διάστημα είναι καθοριστικό και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας έχοντας ήδη προκηρύξει Γενική Συνέλευση για να προχωρήσουν σε νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου έτσι ώστε αν τα μαντάτα είναι ευχάριστα από τις επαφές κυβέρνησης-Τρόικας να προχωρήσουν άμεσα σε τακτοποίηση του χρέους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ