ΠΑΟΚ

Η απογοήτευση του Κούμαν για τον Σισέ

Η απογοήτευση του Κούμαν για τον Σισέ

Γιατί δεν αποκλείεται ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός της Φέγενορντ, Σεκού Σισέ που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ να περάσει στο περιθώριο. Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Το όνομα του Σεκού Σισέ βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Μάλιστα, εφόσον οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" αποφασίσουν, τελικά, να κινηθούν για την απόκτησή του, οι συνθήκες φαίνεται να είναι καλές.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ ο τεχνικός της Φέγενορντ, Ρόναλντ Κούμαν, είναι απογοητευμένος από τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό, γιατί δεν ανέκαμψε από τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ακολουθήσει την προετοιμασία της ολλανδικής ομάδας στην Ισπανία.

"Φυσικά και είμαι απογοητευμένος. Όλοι είχαν δέκα ημέρες ξεκούρασης. Εφόσον ήταν τραυματίας έπρεπε να κάνει τα πάντα στις διακοπές για να γίνει καλά. Του κατέστη σαφές ότι τη νέα χρονιά έπρεπε να εμφανιστεί και πάλι", δήλωσε συγκεκριμένα ο Κούμαν εκφράζοντας τον προβληματισμό του.

Μάλιστα, στο κεκίμενο, αναφέρεται, ακόμη, ότι ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι από τους πιο ακριβούς παίκτες της Φέγενορντ.

Το καλοκαίρι του 2009 δόθηκαν 4 εκ. ευρώ για την απόκτησή του και όπως επισημαίνεται δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες. Ο Κούμαν, άλλωστε, πήρε μαζί του στην προετοιμασία τον νεαρό μεσοεπιθετικό Anass Achahbar και φαίνεται διατεθειμένος να του δώσει ευκαιρίες, κάτι που, πιθανόν, να σημάνει τον παραγκωνισμό του Σισέ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ