ΠΑΟΚ

Η αφλογιστία του Αθανασιάδη

Η αφλογιστία του Αθανασιάδη
INTIME SPORTS

Πώς εξηγούν στον ΠΑΟΚ το γεγονός πως ο Κλάους έμεινε μακριά από τα γκολ στα πλέι οφ.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν ήταν στα καλύτερά του στα φετινά πλέι οφ και αυτό πιθανόν του στέρησε τη συμμετοχή του στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας.

Πώς, όμως, εξηγούν στον ΠΑΟΚ την... αφλογιστία του πρώτου σκόρερ της ομάδας στους αγώνες κατάταξης;

-Για τον Μπόλονι και τους συνεργάτες του, ο βασικότερος λόγος έχει να κάνει με την έλλειψη τροφοδότησής του. Ο Κλάους είναι ο ορισμός του φορ περιοχής, αφού το μεγάλο ατού του είναι να εκτελεί με μία, όταν παίρνει τη μπάλα σε θέση βολής. Οι ευκαιρίες που του δόθηκαν στα πέντε παιχνίδια των πλέι οφ ήταν ελάχιστες και ο ίδιος περιορίστηκε σε ένα πολύ άχαρο ρόλο.

-Κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Αθανασιάδης συμπλήρωσε 44 επίσημα παιχνίδια τη φετινή περίοδο, τα περισσότερα από τα οποία ήταν 90λεπτα. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη "γεμάτη" σεζόν του, η πρώτη που είχε το ρόλο του βασικού φορ, με αποτέλεσμα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος να εμφανίζεται ιδιαίτερα καταπονημένος, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Παρόλα αυτά, ο Μπόλονι τον εμπιστεύτηκε τυφλά -και στα πέντε παιχνίδια αγωνίστηκε χωρίς ούτε λεπτό ξεκούρασης- κι αυτό γιατί πιστεύει πολύ σ' αυτόν και αναγνωρίζει τη συνέπεια που έδειξε στο να ακολουθήσει όλα όσα του ζητά.
Ίσως, κόντρα στον Ατρόμητο να σπάσει το ρόδι στα πλέι οφ και να βάλει τέλος στην αφλογιστία, κλείνοντας με θετικό τρόπο τη χρονιά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ