ΠΑΟΚ

H τριάδα κρίνει το πλάνο του Αναστασιάδη

H τριάδα κρίνει το πλάνο του Αναστασιάδη

Ποιες είναι οι σκέψεις του Αναστασιάδη για το σχήμα που θα παρατάξει στον αποψινό(11/12) "τελικό" με την Γκινγκάμπ.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει καταλήξει στους παίκτες που θα έχει απόψε το βράδυ μαζί του για τον καθοριστικό αγώνα με την Γκινγκάμπ. Μέσα σε αυτούς, τουλάχιστον στην 20αδα γιατί απομένει να δούμε ποια θα είναι η 18αδα, υπάρχουν και οι Τζαβέλλας, Σκόνδρας και Τζιόλης. Οι τρεις παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά ο Ελληνας τεχνικός αποφάσισε να τους πάρει στην αποστολή και πιθανόν αυτό να σημαίνει ότι θα τους χρησιμοποιήσει κιόλας στην αρχική ενδεκάδα.

Εφόσον παίξουν και οι τρεις, μία πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα γκολποστ, οι Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα και η τριάδα Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση απόντος του Μακ, η παρουσία των Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Περέιρα θεωρείται βέβαιη. Αν ψάξουμε εναλλακτικά σενάρια για το αρχικό σχήμα, θέση σε αυτά διεκδικούν και οι Γκολάσα, Κίτσιου.

Η πιθανή ενδεκάδα της Γκινγκάμπ

Οι Γάλλοι θα αγωνιστούν δίχως τον Μουσταφά Ντιαλό που προστέθηκε στις απουσίες που ήδη είχαν καθώς στα... πιτς είναι οι Μαμαντού Σαμασά, Ρόνι Σβαρτς, Σιλβάν Μαρβό, Λαμπισλάς Ντουνιαμά και Ρεινάλντ Λεμέτρ. Οσο για το πιθανό σχήμα της ομάδας του Γκουρβενέκ; Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λεσλ και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Γιάκομπσεν, Λεβένκ, Ανγκουά και Σορμπόν (δεν αποκλείεται την θέση του Ανγκουά να παίξει ο Κερμπρά).

Στο κέντρο και συγκεκριμένα στη βάση του ρόμβου θα βρεθεί ο Ματίς, ο Γιαταμπαρέ και ο Σανκαρέ θα τον πλαισιώνουν και στην κορυφή (του ρόμβου) θα είναι ένας εκ των Πιε ή Ζιρές, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο της Γκινγκάμπ θα αποτελέσουν οι Μποβέ και Μαντάν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ