ΠΑΟΚ

Η Τούμπα "πληγώνει" τον ΠΑΟΚ

Η Τούμπα "πληγώνει" τον ΠΑΟΚ

Η εντός έδρας ήττα από την Γκινγκάμπ "έβγαλε" εκτός Ευρώπης τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στην Τούμπα.

Ανέκαθεν η Τούμπα αποτελούσε το μεγάλο "όπλο" του ΠΑΟΚ... Φέτος ο "Δικέφαλος" ξεκίνησε την σεζόν με κάποιες εντυπωσιακές νίκες "φιλοδωρώντας" με πολλά γκολ τους αντιπάλους του (π.χ. νίκη με 4-0 απέναντι στη Ζίμπρου, 6-1 κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ και 4-0 απέναντι στον ΟΦΗ).

Από ένα σημείο και μετά, όμως, οι "ασπρόμαυροι" άρχισαν να μην εκμεταλλεύονται την έδρα τους και πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν το ματς με την Γκινγκάμπ, το οποίο "έφερε" τον αποκλεισμό από το Europa League. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια του στην Τούμπα, επίδοση αν μη τι άλλο ιδιαίτερα κακή.

Ο "Δικέφαλος" έχασε (0-1) εντός έδρας από την Φιορεντίνα και μετά κέρδισε με 4-1 την Βέροια. Ηρθε ισόπαλος (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποτέλεσμα που τον έβαλε σε μπλεξίματα όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε με 1-2 από τον Παναθηναικό. Παιχνίδι που αν κέρδιζε, τώρα θα είχε μεγαλύτερη απόσταση βαθμών τόσο από τους "πράσινους" όσο και από τον Ολυμπιακό.

Τον Πανθρακικό τον νίκησε δύσκολα με 3-2 ενώ την Πέμπτη έχασε (1-2) από την Γκινγκάμπ. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ στο εξής καλείται να βελτιωθεί όσον αφορά το πώς παρουσιάζεται στην έδρα του καθώς δεν έχει την... πολυτέλεια ειδικά μέσα στην Τούμπα να "φέρνει" άσχημα αποτελέσματα.

Τα τελευταία έξι παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (σε όλες τις διοργανώσεις):

ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα 0-1

ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΠΑΟΚ-Παναθηναικός 1-2

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-2

ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ 1-2

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ