ΠΑΟΚ

Η συνάντηση Γ. Σαββίδη-Σρνα προκάλεσε συναγερμό!

Croatia's Darijo Srna, left, and Portugal's Nani, right, challenge for the ball during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Croatia and Portugal at the Bollaert stadium in Lens, France, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Croatia's Darijo Srna, left, and Portugal's Nani, right, challenge for the ball during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Croatia and Portugal at the Bollaert stadium in Lens, France, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP IMAGES

Πώς προέκυψαν τα σενάρια για συμφωνία ΠΑΟΚ-Σρνα που διαψεύδει ο Δικέφαλος. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η κοινή παρουσία του Γιώργου Σαββίδη και του Ντάριο Σρνα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” το μεσημέρι της Τετάρτης (23/5), σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 36χρονος μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου από τη Σαχτάρ, προκάλεσαν σενάρια συμφωνίας του 36χρονου διεθνή Κροάτη δεξιού μπακ με τον ΠΑΟΚ.

Από τα γραφεία της Τούμπας επιβεβαιώνουν την κοινή παρουσία του γιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τον Σρνα στο αεροδρόμιο αλλά αρνούνται ότι υπάρχει θέμα συμφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες παρών ήταν και ο Λούμπος Μίχελ κάτι που διαψεύδει το περιβάλλον του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το αν υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό θα φανεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Σρνα είναι τιμωρημένος μέχρι τις 22 Αυγούστου, καθώς είχε τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων σε τυχαίο έλεγχο που έγινε στην προπόνηση της Σαχτάρ στις 17 Μαρτίου 2017.

ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ

Ο Γιώργος Σαββίδης αρκετή ώρα μετά την άφιξη του Ντάριο Σρνα ήταν ακόμη μαζί με τον Κροάτη αμυντικό και συζητούσαν παρουσία δυο ξένων ατζέντηδων στο Μακεδονία Παλλάς.

Φυσικά όσο περνούν οι ώρες και συνεχίζεται η παρουσία του Κροάτη αμυντικού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όλο και εντείνονται οι φήμες για συνεργασία των δυο πλευρών.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Darko Vojinovic)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ