ΠΑΟΚ

"Η Σάλκε δεν μπορεί να φοβίσει τον ΠΑΟΚ"

"Η Σάλκε δεν μπορεί να φοβίσει τον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Τον Λόκχοφ, μίλησε για τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου με την Σάλκε για τη φάση των 32 του Europa League.

Ο Τον Λόκχοφ γνωρίζει πολύ καλά την τωρινή Σάλκε, αφού είναι βοηθός προπονητή του Βαλεριέν Ισμαέλ στη Βόλφσμπουργκ. Τον ίδιο ρόλο είχε και στον ΠΑΟΚ, ως δεξί χέρι του Χουμπ Στέφενς. Kατά συνέπεια τα όσα είπε στον Ρ/Σ "Arena 89,4" για τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου με τη γερμανική ομάδα, παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Αρχικά, σημείωσε: "Πέρασα στιγμές στον ΠΑΟΚ και θυμάμαι πως είναι μια δυνατή ομάδα. Η Σάλκε είναι γενικά μια πανίσχυρη ομάδα αλλά φέτος δεν είναι στη καλύτερη της φάση. Είναι στη μέση της βαθμολογίας και δεν είναι σε κατάσταση να φοβίσει τον ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζω πόσο δυνατός είναι ο ΠΑΟΚ και αν έχουν μείνει παίκτες από την ομάδα μας πριν τρία χρόνια. Δεν παρακολουθώ από πολύ κοντά τα αποτελέσματα του αλλά ξέρω πως νικάει και γνωρίζω για το σερί της ομάδας. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως η Τούμπα μπορεί να κάνει πολύ δυνατή την ομάδα".

Για το αν μπορεί να επηρεάσει τη Σάλκε η Τούμπα: "Εμείς είχαμε την ατυχία να παίξουμε σε άδειες εξέδρες λόγω της τιμωρίας που είχαμε δεχτεί. Η Σάλκε είναι μια ομάδα μαθημένη να αγωνίζεται μπροστά σε πολύ κόσμο αλλά η Τούμπα δεν είναι μια απλή Γερμανική έδρα και μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στον ΠΑΟΚ".

Για το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί τη Σάλκε ο Δικέφαλος: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τους κενούς χώρους. Η Σάλκε παίζει πολύ πιο γρήγορα το τελευταίο διάστημα και έχει δεχθεί λίγα γκολ. Όταν πάρει τη μπάλα στα πόδια της κινείται πάρα πολύ γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει πολύ στην αντεπίθεση και να πιέσει. Δεν θα πρέπει να δοθούν κενοί χώροι και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πιεστικός, ιδιαίτερα προσεχτικός και να μην αφήσει χώρους στο κέντρο".

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Σάλκε: "Οι πιο επικίνδυνοι είναι ο επιθετικός της (σ.σ. Μπουργκστάλερ) αλλά και ο Γκορέτσκα. Όλοι είναι καλοί παίκτες αλλά αυτοί οι δύο βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα".

Για τα μειονεκτήματα της Σάλκε: "Το μειονέκτημα της είναι πως δεν έχει σταθερότητα. Είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο".

Για το αν η τωρινή Σάλκε είναι καλύτερη από τη Σάλκε πριν από τρία χρόνια: "Η ομάδα που παίξαμε εμείς πριν από τρία χρόνια ήταν πολύ καλύτερη".

Για την άμυνα της Σάλκε: "Έχουν καλή άμυνα, δεν δέχονται εύκολα γκολ και οι παίκτες πίσω είναι διεθνείς που ξέρουν τι κάνουν".

Για τον Βιεϊρίνια: "Παίζει σε εμάς και είναι σε καλή κατάσταση".

Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ: "Έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις. Και εγώ και η γυναίκα μου λατρέψαμε την πόλη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ