ΠΑΟΚ

Η πρόταση Μελισσανίδη δεν άλλαξε την απόφαση του Σαββίδη για τον τελικό

Η πρόταση Μελισσανίδη δεν άλλαξε την απόφαση του Σαββίδη για τον τελικό
Μελισσανίδης, Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης επανέλαβε, παρά την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ότι δεν έχει σκοπό να δώσει το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο (12/5), όπου θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε, με έγγραφη δήλωσή του, να δώσει το παρών ο Ιβάν Σαββίδης στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου, που θα γίνει το Σάββατο (12/5) ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Το αφεντικό του Δικεφάλου, ωστόσο, επανέλαβε ότι δεν έχει σκοπό να πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς έχει τιμωρηθεί από την ΕΠΟ με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια.

Αυτό ξεκαθάρισε στην ομιλία του προς την ομάδα μέσω skype. Μεταξύ άλλων ανέφερε: " Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια".

Προ ημερών ο Σαββίδης είχε καταστήσει σαφές ότι ναι μεν θα είναι στην Αθήνα την ημέρα του τελικού, αλλά πως δεν θα μπει στο ΟΑΚΑ. " Δυστυχώς, δε θα μπορέσω να παρευρεθώ το Σάββατο στην Τούμπα. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά το διπλανό σας, θα δείτε σίγουρα εμένα, επειδή είμαι με την ψυχή μου δίπλα σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ. Και την ημέρα του τελικού Κυπέλλου θα είμαι σίγουρα στην Αθήνα. Έξω από το στάδιο. Αλλά δίπλα σας, και αυτό ισχύει για πάντα" είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μελισσανίδης: "Επιθυμώ την παρουσία του Σαββίδη στον τελικό"
Ο "Τίγρης" έχει δίκιο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ