ΠΑΟΚ

Επιβράβευση Σαββίδη μέσω skype σε παίκτες και Λουτσέσκου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ομιλία μέσω skype στην ομάδα του ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Δεν έμεινε απλά στο μήνυμα που έστειλε στην ομάδα μέσω των συνεργατών του Ιβάν Σαββίδης το βράδυ του αγώνα με τον Πλατανιά. Τους κάλεσε και σε συζήτηση μέσω Skype, για να επιβραβεύσει Λουτσέσκου και παίκτες για όσα πέτυχαν μέχρι τώρα στη σεζόν και να τους δώσει το στίγμα του τι περιμένει για τον τελικό.

Όπως προέκυψε από τα γραφεία της Τούμπας, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου τόνισε: "Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, που έφτιαξε σε τόσο σύντομο διάστημα μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: όσα σοκ κι αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, οπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια".

"Δεν το λέω συχνά, αλλά με έχετε κάνει περήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό. Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ