ΠΑΟΚ

Η νέα "καριέρα" του Ζβόνιμιρ Βούκιτς

Η νέα "καριέρα" του Ζβόνιμιρ Βούκιτς
Βούκιτς

Οι αποκαλύψεις του 38χρονου πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του βορρά, Ζβόνιμιορ Βούκιτς, ο οποίος αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο, επέλεξε να ακολουθήσει ένα διαφορετικό άθλημα.

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται από την Τετάρτη στο Χορστ της Ολλανδίας. Ο Σέρβος, που έβαλε στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ το όνομα του Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς ο οποίος και προτιμήθηκε, παρακολούθησε την αναμέτρηση του Δικεφάλου του βορρά με την Φέλνο και το απόγευμα της Πέμπτης έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση.

Στα πηγαδάκια που στήθηκαν, ο Βούκιτς θυμήθηκε το γκολ που είχε πετύχει με αντίπαλο τον Πλατανιά, το οποίο και ξεχώρισε από αυτά που πέτυχε με την ασπρόμαυρη φανέλα, όμως η απάντηση που… ξεχώρισε είχε να κάνει με το αν του λείπει το να παίζει ποδόσφαιρο.

“Όχι, καθόλου. Πλέον παίζω πόλο. Πολύ πιο δύσκολο και πολύ πιο απαιτητικό. Αντί για φανέλα, βάζω το σκουφάκι μου και… δίνω μάχες” είπε ο Σέρβος, ο οποίος σε λίγες ημέρες (στις 19 Ιουλίου) κλείνει τα 38 του και είναι τόσο “στεγνός” όσο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ