ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα και κατάφερε να προκριθεί στους "32" του Europa League. Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς.

Μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ και εξασφάλισε την πρόκριση στην φάση των "32' του Europa League. Οι Ροντρίγκες και Πέλκας ήταν οι σκόρερ του "Δικεφάλου του Βορρά". Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς.

Γλύκος: Κάνει πολύ σπουδαία απόκρουση με το πόδι (η μπάλα βρήκε και το δεξί δοκάρι) στην κοντινή κεφαλιά του Κομλιτσένκο στο 69' και στέρησε την άμεση μείωση του σκορ στη Σλόβαν Λίμπερετς. Δεν πιέστηκε πολύ, δεν χρειάστηκε να επέμβει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά δήλωσε "παρών" εκεί που έπρεπε και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Βαρέλα: Έχασε το άχαστο στο 3ο λεπτό, όταν... κατάφερε να αστοχήσει με κεφαλιά μπροστά στο άδειο τέρμα, ενώ φάνηκε επηρεασμένος στην συνέχεια και δεν πατούσε πολύ καλά στο χορτάρι. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, ανέβαινε η απόδοσή του, αν και η αλήθεια είναι πως η Σλόβαν δεν πίεσε πολύ τον ΠΑΟΚ. Εχουμε δει και καλύτερες εμφανίσεις του.

Κρέσπο: Στάθηκε μια χαρά στα μετόπισθεν, καθάρισε τις φάσεις που του αναλογούσαν τόσο στο ψηλό όσο και στο χαμηλό παιχνίδι και ήταν μια καλή βραδιά για τον ίδιο. Δεν άσκησε πολύ πίεση η Σλόβαν, όμως όποτε χρειάστηκε, ήταν εκεί που έπρεπε. Καλύτερος από τον Βαρέλα.

Μάτος: Φοβερός ο Μάτος, έκανε πολύ σπουδαίο παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο και ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Από δική του εκπληκτική ενέργεια προήλθε το γκολ του Ροντρίγκες, όταν χόρεψε έναν αντίπαλό του, σέντραρε από δεξιά και ο Γκάρι πλάσαρε ιδανικά, ενώ προς το τέλος του πρώτου μέρους έκανε μια τρομερή ενέργεια, κλέβοντας την μπάλα στο χώρο του κέντρου, πέρασε δυο αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, με τον γκολκίπερ της Σλόβαν να αποκρούει.

Λέοβατς: Γεμάτη εμφάνιση από τον Κροάτη, ο οποίος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο προκάλεσε πολλά προβλήματα από τα αριστερά στους Σλοβάκους, ενώ από την πλευρά του δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Από δική του σέντρα προήλθε το γκολ του Πέλκα, αλλά δεν ήταν το μόνο που μένει από την πολύ καλή εικόνα του στο 90λεπτο.

Κάνιας: Πολύ ώριμο παιχνίδι από τον Ισπανό στη μεσαία γραμμή, ήταν αναμφίβολα από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και άνετα θα διεκδικούσε και τον τίτλο του MVP, αν δεν είχαν κάνει τόσο σπουδαία εμφάνιση οι Μάτος και Πέλκας. Πολλά τρεξίματα από τον 29χρονο, ήταν παντού και βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει ο "Δικέφαλος" τη νίκη.

Τσίμιροτ: Σε καλά επίπεδα κυμάνθηκε και η δική του εμφάνιση, ίσως όχι στα επίπεδα του Κάνιας, όμως ήταν επίσης θετικός και βοήθησε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε τη μάχη στη μεσαία γραμμή.

Πέλκας: Από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Σλόβαν και εξαργύρωσε την εμφάνισή του με ένα πολύ όμορφο γκολ στο 67ο λεπτό από την σέντρα του Λέοβατς, όταν έκανε ιδανικό τσίμπημα της μπάλας προτού μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Βγήκε στο 80' και στην θέση του μπήκε ο Σάκχοφ, έχοντας κάνει την δουλειά του στο έπακρον.

Ροντρίγκες: Όταν βρει χώρους, είναι σκέτη απόλαυση. Αν του βγει το ματς, μπορεί να κάνει παπάδες. Σκόραρε με ιδανικό πλασέ στο 29ο λεπτό, από εκείνον ξεκίνησε η φάση που θα μπορούσε να σκοράρει με τακουνάκι ο Αθανασιάδης στο 42', ενώ ήταν μέσα και σε άλλες φάσεις της ομάδας του. Ένας παίκτης με τρομερή ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση, που στην καλή του βραδιά είναι να έχεις χίλια μάτια να τον βλέπεις.

Κάμπος: Όχι τίποτα το ιδιαίτερο από τον Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος έχει κάνει καλύτερες εμφανίσεις από την αποψινή. Είχε 1-2 καλές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία, αλλά μέχρι εκεί. Άλλοι παίκτες ξεχώρισαν μεσοεπιθετικά για τον ΠΑΟΚ στον αποψινό αγώνα.

Αθανασιάδης: Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά ήταν δραστήριος στην αντίπαλη περιοχή, μέχρι το 70ο λεπτό που αγωνίστηκε, πήγε να βάλει ένα απίθανο τέρμα με τακουνάκι, αλλά ο γκολκίπερ της Σλόβαν έκανε ενστικτώδη επέμβαση, για να γνωρίσει το χειροκρότημα του κόσμου την στιγμή που αντικαταστάθηκε από τον Ίβιτς. Έκανε και την προσποίηση στην φάση του γκολ του Ροντρίγκες. Καλή εμφάνιση από τον Έλληνα φορ που ψάχνει τα πατήματά του.

Κουλούρης: Μπήκε αντί του Κλάους στο 70' και στο 85' σε κόρνερ από τα αριστερά πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε έξω. Ήταν η πιο επικίνδυνη φάση με τον πρωταγωνιστή τον ίδιο στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Σάκχοφ: Στο 80' μπήκε με το σκορ στο 2-0, όταν πλέον τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ιδιαίτερο, κράτησε την θέση του και έκανε αυτά που έπρεπε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Μαλεζάς: Αγωνίστηκε προς το τέλος του αγώνα, όταν δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτα στον αγώνα και δεν μπορεί να κριθεί η παρουσία του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ