ΠΑΟΚ

Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ

Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Σαλπιγγίδης, κανονικά γυμνάστηκε ο Μαντούρο, ωστόσο αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με μία προπόνηση που ο περισσότερος της χρόνος αφιερώθηκε στην αντιμετώπιση στημένων φάσεων και σε θέματα τακτικής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σημαντικό, εν όψει πλέι οφ, αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (26/4, 15.00) στην Τούμπα.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που συμπεριλαμβάνεται στο ιατρικό δελτίο είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιάννη Κατσανίκα.

Ο Χέντβιχες Μαντούρο λαμβάνει δίχως πρόβλημα μέρος στις προπονήσεις, ωστόσο επειδή το τραυματισμένο του χέρι δεν έχει επανέλθει μυικά στο 100%, δεν είναι για το συγκεκριμένο ματς στις επιλογές του προπονητή.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Γεωργιάδης είναι: Γλύκος, Ιτάνζ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κόστα, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Γκολάσα, Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Περέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ