ΠΑΟΚ

Η ανασύνταξη του Αθανασιάδη

Η ανασύνταξη του Αθανασιάδη
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν πως και πως την εκτελεστική αφύπνιση του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος θα μείνει εκτός στα δύο τελευταία ματς της κανονικής περιόδου.

Ήταν 8 Μαρτίου, όταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στην αλησμόνητη ήττα της ομάδας του με σκορ 4-3!

Αλησμόνητη, αφού από τότε έχει να σκοράρει ο Κλάους... Δύο μήνες μακριά από τον καλό του εαυτό, δύο μήνες χωρίς να... ταράξει τα αντίπαλα δίχτυα, δύο μήνες που για έναν παίκτη όπως ο Αθανασιάδης είναι πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα...

Αφύπνιση...

Ο Κλάους θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με Λεβαδειακό στην Τούμπα και με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, λόγω τιμωρίας. Στο διάστημα αυτό ο διεθνής επιθετικός θα έχει την ευκαιρία αφενός να ξεκουραστεί σωματικά, αλλά κυρίως πνευματικά, αφού φαίνεται να έχει χάσει το... φονικό ένστικτό του!

Κόσμος και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας περιμένουν πως και πως την αγωνιστική αφύπνιση του πρώτου βιολιού της επιθετικής "ασπρόμαυρης" γραμμής, το οποίο φαίνεται να έχει πάθει... εμπλοκή το τελευταίο διάστημα.

Είναι προφανές ότι ο Αθανασιάδης δεν ξέχασε την μπάλα που ήξερε. Ωστόσο, είναι ακόμη πιο προφανές ότι πρέπει να αδειάσει το μυαλό του απ' όσα έγιναν κατά την διάρκεια της σεζόν, αφού ούτε αυτός γλίτωσε την κριτική, δικαιολογημένη εν μέρει, των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Δεν του πάνε τα πλέι οφ

Βέβαια, από στατιστικής απόψης τα πλέι οφ δεν... ταιριάζουν και πολύ στον Στέφανο Αθανασιάδη. Από τη σεζόν 2010-2011, όταν και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ από τον δανεισμό του στον Πανσερραϊκό, ο Κλάους μετρά 22 παιχνίδια και μόλις 3 γκολ!

Δηλαδή σκοράρει περίπου ένα γκολ ανά επτά παιχνίδι της μίνι διαδικασίας! Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα σπάσει αυτήν την κατάρα του μίνι πρωταθλήματος και θα καταφέρει να δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ, σε μία χρονιά που τις χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ