ΠΑΟΚ

Η "ακτινογραφία" του Τζανδάρη...

Η "ακτινογραφία" του Τζανδάρη...
INTIME SPORTS

Με αφορμή το μίνι σήριαλ της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Φάνη Τζανδάρη, "ξεσκονίζουμε" τα νούμερά του. Η πρωτιά του σε κλεψίματα, μεταβιβάσεις, συμμετοχές αλλά και σε... λάθη

Το θέμα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Φάνη Τζανδάρη είναι ακόμη στον αέρα αφού η πλευρά του νεαρού δεν τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ. Με αφορμή το γεγονός πως το συγκεκριμένο ζήτημα έχει γίνει... μίνι σήριαλ αλλά και το ότι ο νεαρός φέτος... ξεπετάχτηκε έχοντας "γράψει" αρκετές συμμετοχές με την φανέλα των "ασπρόμαυρων", ας "ξεσκονίσουμε" τα νούμερά του όσον αφορά το πρωτάθλημα συγκρίνοντάς τα με τους υπόλοιπους παίκτες του "Δικεφάλου".

Ο Τζανδάρης μέχρι στιγμής έχει τις περισσότερες συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα έχοντας παίξει σε 14 ματς, όσα αγωνίστηκαν και οι Κάτσε, Βίτορ και Γλύκος. Ξεχωρίζει στα κλεψίματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έχοντας 45 ενώ δεύτερος είναι ο Αλβανός μέσος με 28. Πρωτιά έχει και στις μεταβιβάσεις, με το παιχνίδι του "Δικεφάλου" έτσι να περνάει αρκετά από τα πόδια του. Συγκεκριμένα έχει 115 και στην δεύτερη θέση είναι ο Κάτσε με 110.

Το... αρνητικό σε ό,τι αφορά τις πρωτιές του έχει να κάνει με τον τομέα των λαθών. Εχει 61 λάθη, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον παίκτη του "Δικεφάλου" και δεύτερος είναι ο Σαλπιγγίδης με 53. Από εκεί και πέρα, ο Τζανδάρης έχει 10 τελικές προσπάθειες δίχως να πετύχει κάποιο γκολ, έχει μία ασίστ και 4/8 εύστοχα γεμίσματα.

Ο Τζανδάρης στο πρωτάθλημα (τα νούμερά του στον ΠΑΟΚ):

Μεταβιβάσεις: 115 (έχει την πρωτιά στον ΠΑΟΚ)

Κλεψίματα: 45 (έχει την πρωτιά στον ΠΑΟΚ)

Λάθη: 61 (έχει κάνει τα περισσότερα λάθη από κάθε άλλον παίκτη)

Συμμετοχές: 14 (έχει την πρωτιά στον ΠΑΟΚ μαζί με Κάτσε, Βίτορ και Γλύκο)

Τελικές προσπάθειες: 10

Γκολ: -

Aσίστ: 1

Εύστοχα γεμίσματα: 4/8

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ