ΠΑΟΚ

Γρίφος η ενδεκάδα

Γρίφος η ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Τιμωρίες και τραυματισμοί δημιουργούν σημαντικά διλήμματα για τον Μπόλονι στον σχεδιασμό της ενδεκάδας για το ματς με τον Ατρόμητο

Στην προπόνηση της Παρασκευής (18/5) ο Λάσλο Μπόλονι δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Ρουμάνος δεν δοκίμασε κάποιο σχήμα στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας, το οποίο κράτησε μία ώρα και έγινε κάτω από όχι καλές καιρικές συνθήκες στην Νέα Μεσήμβρια.

Γρίφος υπάρχει για διάφορες θέσεις αφού υπάρχουν οι τραυματισμοί, αλλά και οι τιμωρίες και αν επιχειρήσουμε να κάνουμε μια ανάλυση για το ποιοι είναι οι επικρατέστεροι για την στελέχωση της ενδεκάδας, θα καταλήγαμε πως κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει πιθανότατα ο Κρέσιτς μιας και ο Χαλκιάς σήμερα (18/5) ακολούθησε θεραπεία.

Στόπερ εκτός του Μαλέζα, λογικά θα είναι ο Κατσικάς, ενώ δεξί μπακ αναμένεται να παίξει ο Αποστολόπουλος αφού ο Σνάουτσνερ δεν έχει προτιμηθεί μέχρι στιγμής στα πλέι οφ.

Στα αριστερά της άμυνας υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει ο Σταφυλίδης που τα έχει πάει καλά στους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος, ενώ ο ένας εκ των δύο αμυντικών χαφ θα είναι ο Λάζαρ, για τον οποίο ο Μπόλονι είπε πως τον άφησε εκτός με την ΑΕΚ λόγω του ότι ήταν άρρωστος και ήθελε να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ως παρτενέρ του μπορεί να είναι ο Μπαλάφας, όμως δεν αποκλείεται τελικά να παίξει είτε ο Παναγιωτούδης, είτε ο Τσουκαλάς. Ως επιτελικός μέσος φαίνεται πως θα αγωνιστεί και θα επιστρέψει σε αγώνες του ΠΑΟΚ ο Γιάννου (δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στα πλέι οφ).

Στα δεξιά ο Σαλπιγγίδης που είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς λογικά θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, αριστερά έχει το προβάδισμα ο Νιμανί, εκτός κι αν τελικά προτιμηθεί ο Γεωργιάδης, ενώ στην κορυφή παρά το γεγονός πως ο Αθανασιάδης έχει μια πτώση στην απόδοσή του στα πλέι οφ, πιθανόν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Πάντως στον αγώνα με την ΑΕΚ έπαιξε και ο Παπάζογλου.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (19/5) στην Τούμπα και στην οποία ο Μπόλονι αναμένεται να φανερώσει τις προθέσεις του για τους εκλεκτούς του στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ