ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Στο χέρι μας η νίκη..."

Γλύκος: "Στο χέρι μας η νίκη..."
Γλύκος, ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Η άποψη του Παναγιώτη Γλύκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η πίστη του για ακόμη ένα εντός έδρας τρίποντο για τον ΠΑΟΚ.

Στα σημεία που θα κρίνουν τον νικητή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο πορτιέρο του "Δικέφαλου" μίλησε επίσης για το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ, αλλά και για όσα έζησε στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής τερματοφύλακας στη NOVA:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Είχαμε ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδα, όπως και ο Παναθηναϊκός με την διαφορά ότι εμείς είχαμε και το ταξίδι και επομένως λιγότερο χρόνο ξεκούρασης. Είναι ένα ντέρμπυ, το ντέρμπυ της αγωνιστικής. Αλλά είναι στο χέρι μας να το κερδίσουμε γιατί παίζουμε και στην έδρα μας. Η Τούμπα θα είναι γεμάτη, ο κόσμος θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε την κούραση. Είναι καθαρά στο χέρι μας η έκβαση του αποτελέσματος".

Για το τι θα κρίνει τον τελικό νικητή: "Στη θέληση, στην αγωνιστικότητα, στο τι έχει να δώσει ο κάθε παίκτης, στο αν θα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση. Με τον κόσμο δίπλα μας θα τα καταφέρουμε!".

Για το παιχνίδι με την Φιορεντίνα: "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος η Φιορεντίνα είχε την υπεροχή και έκανε πολλές ευκαιρίες, πολύ περισσότερες από εμάς που είχαμε εστιάσει την προσοχή μας στην αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που έγιναν, τα πράγματα έγιναν καλύτερα, σκοράραμε πρώτοι αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την σημαντική νίκη. Όμως έχουμε πιθανότητες να περάσουμε αν και νιώθουμε πίκρα γιατί μπορούσαμε να είχαμε πάρει την νίκη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στους "32" του Europa League: "Πρώτα απ’ όλα είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς η ισοπαλία στο Αρτέμιο Φράνκι. Πλέον στα πόδια μας είναι αν θα πάρουμε την πρόκριση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να περάσουμε και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη".

Για τις κερδισμένες μονομαχίες του με τον Μάριο Γκόμεθ: "Δεν εστιάζω ποτέ σε συγκεκριμένους παίκτες και νομίζω ότι όλοι αυτό κάνουμε στον ΠΑΟΚ. Κοιτάμε τον αντίπαλο ως ομάδα και όχι ως μονάδες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ