ΠΑΟΚ

Γκουρμπάνοβ: "50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ"

Γκουρμπάνοβ: "50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Καραμπάγκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ, δήλωσε πως οι πιθανότητες πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ είναι μοιρασμένες, παρά τη νίκη της ομάδας του στην Τούμπα.

Παρά το ότι η Καραμπάγκ νίκησε τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά μέσα στην Τούμπα, ο προπονητής της Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ κράτησε χαμηλούς τόνους και είπε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Επίσης, στάθηκε στα δυνατά σημεία του "Δικεφάλου" που πρόσεξε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους φιλάθλους. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν καθόλου. Είχε πολύ άγχος αλλά άντεξαν οι παίκτες μας. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και βοηθούσε και τους δικούς μας παίκτες να παίζουν δυνατά. Παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Κερδίσαμε σήμερα μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ίσως να έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Να ευχηθώ καλή τύχη στον ΠΑΟΚ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γκουρμπάνοβ.

Για την αλλαγή του Μίτσελ που σκόραρε το γκολ που έκρινε το ματς:

"Μερικές φορές είναι και θέμα τύχης να σου βγει η αλλαγή. Τα κλειδιά του παιχνιδιού για να τα βρεις πρέπει να νιώθεις το παιχνίδι και να δεις πότε πρέπει να βάλεις κάποιον παίκτη. Η δική μας δεξιά πλευρά είναι επικίνδυνη όπως και η αριστερή του ΠΑΟΚ γι αυτό τον βάλαμε τον Μίτσελ για να απειλήσει από εκεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η αλλαγή μπορεί να βγει μπορεί και όχι. Δεν θέλω να σταθώ μόνο στον Μίτσελ, όλοι παίκτες από την άμυνα έπαιξαν καλά σε όλες τις γραμμές".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Καραμπάγκ:

"Κάθε νίκη στην Ευρώπη είναι ιστορική. Τώρα οι αντίπαλοι θα μας παίρνουν πιο σοβαρά. Τα επόμενα παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολα γατί οι αντίπαλοι θα ξέρουν ότι μπορούμε να προκαλέσουμε κινδύνους. Απομένουν δύο δύσκολα παιχνίδια. Οι πιθανότητες πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ είναι πλέον 50-50. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα εντός έδρας παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς και εκτός με τη Φιορεντίνα".

Για το τι πρόσεξε στον ΠΑΟΚ:

"Ήταν δύσκολα και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να σταθώ στους δύο μπακ του ΠΑΟΚ και στην επιθετική γραμμή που ήταν γρήγορη, όπως και στους αμυντικούς που κάνουν γρήγορη μετάβαση του παιχνιδιού με βαθιές μπαλιές. Αυτό προκάλεσε πρόβλημα και μας έκανε να το μελετήσουμε. Μελετήσαμε και τα κόρνερ του ΠΑΟΚ που εκτελούνταν με ένα συγκεκριμένο πλάνο".

Για το αν έχει αλλάξει η Καραμπάγκ μετά τον αποκλεισμό από Τσάμπιονς Λιγκ:

"Δεν ήμασταν τυχεροί που χάσαμε τα δύο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και βάζουμε στόχο να κρατήσουμε επίπεδο. Προσπαθούμε να δουλεύουμε περισσότερο στις προπονήσεις μετά από κάθε παιχνίδι".

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ:

"Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Δεν μπορώ να πω τα αδύνατα σημεία, μπορώ να αναφέρω μόνο τα δυνατά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ