ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Να αφήσει τα κλάματα (ο Χιμένεθ)"

Γκαρσία: "Να αφήσει τα κλάματα (ο Χιμένεθ)"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία καταφέρθηκε εναντίον του Μανόλο Χιμένεθ. "Τον χτύπησα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω", υποστήριξε για τη φάση με τον Μίτσελ.

Υποψηφιότητα για την ατάκα της χρονιάς έβαλε ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στη φάση με τον Μίτσελ, σχολίασε " τον χτύπησα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω", προσθέτοντας ότι ο Μίτσελ " έκανε υπέρβαση και έπεσε κάτω. Αυτή είναι η διαφορά. Αν με χτυπήσουν εμένα, εγώ δεν πέφτω κάτω".

Ο Ουρουγουανός καταφέρθηκε και εναντίον του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, λέγοντας χαρακτηριστικά " να αφήσει τα κλάματα".

Ο Γκαρσία χαρακτήρισε άδικη την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε: " Δεν ήταν κόκκινη κάρτα αλλά γνωρίζουμε τους διαιτητές εδώ στην Ελλάδα. Σίγουρα θα με τιμωρήσουν σε κάποια παιχνίδια. Εγώ θα είμαι ήρεμος και θα έρθω πάλι για την μάχη. Δεν φοβάμαι κανέναν".

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Χιμένεθ, αφού συνέστησε στον Ισπανό να αφήσει τα κλάματα, πρόσθεσε " μου είπε και κάποια πράγματα μετά την φάση. Να με πάρει τηλέφωνο και να μου τα πει καλύτερα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ για τον κόσμο μας. Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Αυτοί μίλαγαν πριν το ματς και πίστευαν ότι θα κερδίσουνε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ