ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Μια ζωή θα είμαι ΠΑΟΚ"

Γκαρσία: "Μια ζωή θα είμαι ΠΑΟΚ"

Σε έντονο κλίμα συγκίνησης και μέσα σε αποθέωση από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το "διαζύγιο" με τον "δικέφαλο". Υβριστικά συνθήματα για την ΠΑΕ και τον Γιώργο Δώνη (videos)

Με φόντο ένα μεγάλο πανό με την φωτογραφία του Πάμπλο Γκαρσία το οποίο ανέφερε "Pablo Garcia Fan Club, No Garcia, No Party together for ever", διεξήχθη η σύντομη συνέντευξη του Ουρουγουανού για το "διαζύγιο" με τον ΠΑΟΚ.

Φίλοι του "δικεφάλου" αποθέωσαν τον Γκαρσία με χειροκροτήματα και συνθήματα κατά την είσοδό του στην αίθουσα. Η αποθέωση για τον πρώην πλέον παίκτη του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης.

"Έχω γράψει κάποια πράγματα από την καρδιά μου"

" Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Έχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Από την καρδιά μου. Ήρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έδειξε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέροχη ημέρα. Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας. Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, στα παιδιά μας, στον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι΄αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος", τόνισε αρχικά ο Γκαρσία για να προσθέσει:

Γεγονότα που έκαναν... μοναδικό τον Γκαρσία

" Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Δημήτρη και τον Διονύση. Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ μου είχε πει κάποιος ότι εσύ έχεις τα μάτια του ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο Λάζαρος ένας από εμάς. Πάντα και στα δύσκολα έκανα τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα. Το ποδόσφαιρο έκανε τα πάντα για μένα. Έφυγα μικρός από το χωριό μου χωρίς κανένα φόβο. Έχω κερδίσει στην ζωή, εγώ αυτό που πάντοτε ήθελα ήταν να αφήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν κάποιοι το αμφισβητούν."

"Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ"

"Έρχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν μου είπαν ποτέ Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Όχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Ήταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού. Το είχα πει όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω με άλλους τρόπους"

Ο Πάμπλο Γκαρσία ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου υπογραμμίζοντας:

" Τους τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ άσχημα. Αναρωτιόμουν γιατί. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πέντε ματς συνεχόμενα και εκεί να με έκριναν και να μου έλεγαν αν κάνω. Η οικογένειά μου είναι στεναχωρημένη, δεν είναι αυτή ζωή. Δεν μπορούμε έτσι και για τον σεβασμό που έχω στον ΠΑΟΚ κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάτσω πάνω στο συμβόλαιό μου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το "διαζύγιο"

Υπάρχει το Κύπελλο, αλλά ποτέ δεν θα βάλω ενδιάμεσα τα οικονομικά μπροστά από το συναίσθημα ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στην ζωή μου. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε σαν αδερφό δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα. Τους φυσιοθεραπευτές, όλους. Περάσαμε στιγμές καλές και κακές, μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία, θα είμαι για πάντα ΠΑΟΚ"

Όσο μιλούσε ο Γκαρσία ακουγόταν το γνωστό σύνθημα "Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία" . Επίσης οι φίλαθλοι φώναζαν "Πάμπλο Θεέ γαμ... η ΠΑΕ" αλλά και υβριστικά συνθήματα κατά του Δώνη.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου του Γκαρσία:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ