ΠΑΟΚ

Γιάννου: "θέλω έναν τίτλο"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Γιάννου MOTIONTEAM

Ο Απόστολος Γιάννου, μιλώντας αποκλειστικά στο Sport24.gr, κάνει έναν μίνι απολογισμό για τη χρονιά που έφυγε. Μιλά για τις φιλοδοξίες του, αναφέρεται στους στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά και στην έλευση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Απόστολος Γιάννου, μίλησε στο Sport24.gr, για την αγωνιστική σεζόν που φεύγει, αλλά και γι'αυτήν που έρχεται.

Ο φορ του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε στους στόχους των "ασπρόμαυρων", τόνισε ότι θέλει να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κορυφή μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη.

Απόστολε, το 2012 έχει φύγει πλέον, τι κρατάς από αυτόν το χρόνο; "Αυτό που κρατάω από αυτήν τη χρονιά είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλό ομάδα, έχουμε πολύ καλό κλίμα,αλλά και μία πολύ θετική πορεία στο πρωτάθλημα".

Υπάρχει κάτι που θέλεις να ξεχάσεις από αυτήν τη χρονιά που πέρασε; "Αυτό που θέλω να ξεχάσω είναι η ήττα που δεχθήκαμε από τη Ραπίντ στη Βιέννη, η οποία έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχειατου Europa League. Ήταν κάτι που μας στοίχισε".

Τι εύχεσαι να σου φέρει σε προσωπικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο το 2013; "Το 2013 σε προσωπικό επίπεδο εύχομαι να μου φέρει περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πιο πολλά γκολ, αλλά και να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Σε ομαδικό επίπεδο, θέλω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή τηςσεζόν, αλλά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Μετά τα γκολ που σημείωσες απέναντι στον Αιγινιακό, πιστεύεις ότι φώναξες παρών στον Γιώργο Δώνη; "Τα γκολ που σημείωσα στο Κύπελλο απέναντι στον Αιγινιακό, πιστεύω ότι με βοήθησαν πάρα πολύ να ανέβω ψυχολογικά, αλλά και νααποδείξω στον προπονητή μου πως όταν με χρειαστεί και ζητήσει τη βοήθεια μου να γνωρίζει ότι είμαι έτοιμος ναβοηθήσω".

Στα φιλικά της προετοιμασίας, έδειξες ότι φέτος θα περιμένουμε πολύ καλύτερα πράγματα από τον Απόστολο Γιάννου. Πιστεύεις ότιέχεις να δώσεις ακόμη πολλά στον ΠΑΟΚ; "Ναι, πράγματι στην προετοιμασία έδειξα πολύ καλό πρόσωπο. Νομίζω ότι έχω να δώσω ακόμη πάρα πολλά και θέλω να πιστεύω πως θαμου δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον να το αποδείξω".

Πολλοί συμπαίκτες έχουν αναφερθεί στη "δίψα" που έχουν για έναν τίτλο. Είναι και δικός σου διακαής πόθος; "Σίγουρα είναι και για εμένα πόθος ένας τίτλος. Νομίζω ότι όποιον παίκτη και αν ρωτήσεις, είτε αγωνίζεται σε μικρή ομάδα,είτε σε μεγάλη όπως εγώ, θα σου απαντήσει το ίδιο πράγμα, ότι ο τίτλος είναι κάτι ξεχωριστό για τον καθένα. Εμείς το θέλουμεακόμη περισσότερο, γιατί γνωρίζουμε ότι και ο κόσμος μας περιμένει να του φέρουμε έναν τίτλο. Πιστεύω ότι στο κοντινό μέλλονκάτι τέτοιο θα γίνει και στην πράξη".

Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη, έχει φέρει σιγουριά στην ομάδα; "Σίγουρα έχει φέρει σιγουριά. Ο κ. Σαββίδης έχει δείξει έργο μέχρι στιγμής και πιστεύω ότι στην πορεία θα δούμε πολλά περισσότερα πράγματα ναγίνονται. Μετά την έλευση του, έχουν αρχίσει πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο".

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει θέσει υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια. Τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ αγχώνουν προσωπικάεσένα; "Εγώ προσωπικά, αλλά και οι συμπαίκτες μου θέταμε υψηλούς στόχους για την ομάδα, άρα δε νομίζω πως σε αυτό το κομμάτι έχειαλλάξει κάτι. Σίγουρα, όμως, με τη βοήθεια του κ. Σαββίδη θα μας φέρει πολύ πιο κοντά στην κορυφή, δηλαδή εκεί που μας αξίζεινα βρισκόμαστε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ