ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Θα ζητήσω την πρόκριση ως δώρο γελεθλίων"

Γιάννου: "Θα ζητήσω την πρόκριση ως δώρο γελεθλίων"

Ο Απόστολος Γιάννου κλείνει την Τετάρτη (25/1) το 22ο έτος της ηλικίας του και όπως τονίζει ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε θέλει να το γιορτάσει με μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο γεννημένος στις 25/1/1990 Απόστολος Γιάννου συμπληρώνει σήμερα το 22ο έτος της ηλικίας του.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ όπως δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στα "Σπορ του Βορρά" θέλει να γιορτάσει τα γενέθλια του με μια πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακόμη, ο νεαρός φορ χαρακτηρίζει "τελικό" το παιχνίδι με τον Ατρόμητο , ενώ παράλληλα αναφέρει ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου.


Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Γιάννου: "Όλοι στην ομάδα θέλουμε την πρόκριση, καθώς στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς απέναντι στον Ατρόμητο αλλά θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Θα είναι σπουδαίο να περάσουμε στα ημιτελικά.

Θα ζητήσω την πρόκριση ως δώρο γενεθλίων και από τους συμπαίκτες μου! Το ματς με τον Ατρόμητο είναι ακόμη ένας τελικός για μας πριν από τα ημιτελικά και τον τελικό.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε πιο κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου. Δε χρειάζονται όμως λόγια αλλά πράξεις.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί όπως σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει τον τελευταίο καιρό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε μέσα στο γήπεδο…".


Ενώ, ο Γιάννου αναφέρθηκε και στη νέα θέση που τον βάζει ο Μπόλονι, πίσω από το επιθετικό: "Μπορώ να παίξω και εκεί ή όπου με χρειάζεται η ομάδα. Άλλωστε και παλαιότερα είχα αγωνιστεί πίσω από τον φορ. Σιγά - σιγά βρίσκω τα πατήματά μου.

Ακόμη δεν έχω δείξει αυτό που πραγματικά μπορώ. Ήμουν αρκετό καιρό σε απραξία πριν έρθω στον ΠΑΟΚ, δεν έκανα κανονική προετοιμασία και όπως και να το κάνουμε ήθελα και θέλω χρόνο σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ…

Χαίρομαι όμως που βλέπω στην ομάδα να παίρνουν χρόνο πολλοί Έλληνες και νεαροί και βλέπω ότι εφαρμόζεται αυτό που μου είχαν πει όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ