ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης vs Μήτρογλου:Τα πιο γρήγορα πιστόλια της νέας γενιάς

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΟΚ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΟΚ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Η απόδοση των Αθανασιάδη και Μήτρογλου είναι βαρόμετρο για την αποψινή μάχη ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στο Κύπελλο (17:00 OtS1), καθώς είναι οι πιο πιθανοί υποψήφιοι ηγέτες της νέας γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Η κατάκτηση του τροπαίου είναι φυσικά ένας πολύ σημαντικός στόχος για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο αλλά και Αθανασιάδη, Μήτρογλου προσωπικά.

Οι δυο τους θα τα δώσουν όλα γνωρίζοντας πως σμετά το παιχνίδι των ομάδων τους μόνο ένας θα χαμογελάσει...

Οι δύο επιθετικοί κάνουν πράγματα και θάματα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κλάους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει πετύχει 12 γκολ σκοράροντας και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε ο Δικέφαλος.

Φυσικά είναι βασικός και αναντικατάστατος με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει αλλάξει τα αρχικά του πλάνα που έκαναν λόγο για απόκτηση επιθετικού.

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι η μισή ομάδα του Ατρομήτου όπως λένε και οι συμπαίκτες 9 γκολ σε 17 αγώνες στο πρωτάθλημα και οι Περιστεριώτες διεκδικούν με πολλές πιθανότητες τη συμμετοχήν στα πλέι οφ και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Για το ποιος είναι καλύτερος έχουν πολλά ειπωθεί. Μοιρασμένος ο κόσμος με τον Αθανασιάδη να θεωρείται... κόμπρα στην αντίπαλη περιοχή χτυπώντας με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας ενώ ο Μήτρογλου είναι πιο δημιουργικός και πιο δυνατός.

Το ευτύχημα είναι φυσικά πως πρόκειται για δύο νεαρούς Έλληνες παίκτες, γεννήθηκαν το 1988, που έχουν βρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής για να δείξουν την αξία τους σε αντίθεση με πολλούς συνομίληκους του ενώ ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει πως πάνω του θα στηθεί η νέα εθνική ομάδα. Ίδωμεν...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ