ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Καλή προετοιμασία και νίκη"

Γιάννου: "Καλή προετοιμασία και νίκη"
INTIME SPORTS

Σύνθημα επιτυχίας εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο την Τετάρτη, έριξε με δηλώσεις του ο Απόστολος Γιάννου

"Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολος αγώνας, είδαμε τον Πανιώνιο ότι έχει καλή ομάδα, αμύνθηκε πολύ καλά. Ευτυχώς σκοράραμε νωρίς και πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή.

Στην πορεία θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα γκολ, δεν έτυχε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Κάθε παιχνίδι έχει τα κάτω του και τα πάνω του. Σε κάποιο σημείο ρίξαμε ρυθμούς, μετά ξαναανεβάσαμε. Στο τέλος μας πίεσε λίγο ο Πανιώνιος, έπρεπε να αμυνθούμε καλά και το κάναμε σωστά".


Για τις οδηγίες του Μπόλονι στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο, σημείωσε: "Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά, να πιέσουμε τον αντίπαλο, να μην τους δώσουμε χώρο. Γιατί αν δίναμε θα πηγαίναμε στον ίδιο ρυθμό και δεν το θέλαμε, θέλαμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό".


Τέλος, μιλώντας για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο επεσήμανε: "Θέλουμε να κερδίσουμε, είναι τελικός. Είναι ένα παιχνίδι. Θέλουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσον το δυνατόν πιο καλά για το ματς της Τετάρτης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ