ΠΑΟΚ

Για να γίνει το... αφεντικό του ομίλου

Για να γίνει το... αφεντικό του ομίλου
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας (3/10, 20.00) την Αλκμααρ και μια πιθανή νίκη θα του δώσει το προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου. Τα πλάνα του Στέφενς, η συμπαράσταση του κόσμου και ο Μαλεζάς.

Αποστολή... εξετελέσθη στο ματς με την Σαχτιόρ, πλέον το βράδυ (3/10, 20.00) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Αλκμααρ (σ.σ. κέρδισε την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας την Μακάμπι Χάιφα) και με νίκη θα βάλει τις βάσεις για την πρωτιά του ομίλου.

Αν και είμαστε ακόμη στην δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, ένα πιθανό "διπλό" θα βάλει σε θέση οδηγού τους "ασπρόμαυρους" που θα έχουν σαφές πλεονέκτημα ούτως ώστε να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλό τους.

Έτσι θα παίξουν...

Βάσει των δοκιμών που έκανε ο Χουμπ Στέφενς, το πιθανότερο σχήμα του ΠΑΟΚ θα είναι το εξής: Ο Χακόμπο θα βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα από τα δεξιά οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ και Τζαβέλλας και στα χαφ οι Λάζαρ και Τζιόλης. Αριστερά θα πάρει θέση ο Στοχ, δεξιά θα επανέλθει ο Λούκας μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ο Νίνης θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Αθανασιάδη.

Όσο για την Αλκμααρ; Ο μέσος, Μάρκους Χένρικσεν, τραυματίστηκε και την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Βίκτορ Ελμ. Η ενδεκάδα των Ολλανδών πιθανότατα θα αποτελείται από τους: Εστέμπαν, Γιόχανσον, Γκουβελέου, Βιεργκέβερ, Χαπς, Γκούντελι, Ελμ, Ορτίθ, Μπέερενς, Γιόχανσον και Μάρτενς.

Με τον κόσμο του παρέα...

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να είναι... μόνος στο ματς με την Αλκμααρ. Υπολογίζεται πως περίπου 800-1.000 οπαδοί του θα είναι στο πλευρό του, θα πρέπει ωστόσο να είναι πολύ προσκεκτικοί σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά τους γιατί μια πιθανή νέα τιμωρία από την UEFA ίσως να είναι πολύ "βαριά"...

Ξανασφύριξε τον ΠΑΟΚ

Διαιτητής του αγώνα μεταξύ της Αλκμααρ και του ΠΑΟΚ θα είναι ο Ιταλός, Λούκα Μπάντι. Είναι... γνωστός στον "Δικέφαλο" μιας και είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα (0-1) πριν από τέσσερα χρόνια.

Επισκέφτηκε την αποστολή ο Μαλεζάς...

Ενας... γνωστός επισκέφτηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Ο λόγος για τον Στέλιο Μαλεζά, φωτογραφία του οποίου ανέβασε η ΠΑΕ αναφέροντας: "Ο Στέλιος με κάθε ευκαιρία δίπλα στην ομάδα".

Για να γίνει το... αφεντικό του ομίλου
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ