ΠΑΟΚ

Για αυτό τα "έσπασε" με την Πλζεν ο Κάτσε

Για αυτό τα "έσπασε" με την Πλζεν ο Κάτσε
Κάτσε

Ο Εργκούς Κάτσε δύσκολα θα μείνει στην Βικτόρια Πλζεν και μετά τον Δεκέμβριο. Το Sport24.gr αποκαλύπτει τους λόγους του επικείμενου "διαζυγίου" ανάμεσα στον Αλβανό χαφ και την ομάδα της Τσεχίας.

Καθόλου καλά δεν περνάει στο Πλζεν ο Εργκούς Κάτσε. Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τον Αλβανό χαφ στην ομάδα της Τσεχίας είναι βαρύ και σύμφωνα με τις ενδείξεις μέσα στον Δεκέμβριο, ενδεχομένως και νωρίτερα, να λυθεί το συμβόλαιό του. Γιατί όμως έφτασαν εκεί τα πράγματα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η σχέση του 23χρονου μέσου με τον γενικό διευθυντή, Άντολφ Σάντεκ, δεν είναι καθόλου καλή. Αυτός είναι που διατηρεί τέτοια άκαμπτη στάση με τον Κάτσε και τον έχει... περιθωριοποιήσει, μια και ο προπονητής θα επιθυμούσε να έχει στη διάθεσή του τον ποδοσφαιριστή, αλλά προς το παρόν δεν παίρνει θέση.

Σύμφωνα με με την πλευρά του παίκτη, μετά το ισόπαλο (1-1) παιχνίδι με την Άστρα, για την Βικτόρια Πλζεν ακολουθούσε η αναμέτρηση με την Γιάμπλονετς. Ο Κάτσε έμεινε εκτός και αντέδρασε. Μίλησε στους ανθρώπους τους ομάδας και τους εξέφρασε το παράπονό του. "Γιατί με αφήσατε εκτός; Με την Άστρα ήμουν ο καλύτερος. Ήρθα εδώ για να παίζω και όχι να μένω εκτός" είπε εκνευρισμένος ο Κάτσε.

Προφανώς ο τρόπος που μίλησε δεν άρεσε στη διοίκηση, η οποία βρήκε... πάτημα να θέσει στο περιθώριο τον Κάτσε την περασμένη Πέμπτη (10/11). Ο ποδοσφαιριστής είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει ορισμένες εκκρεμότητες αναφορικά με έγγραφα, ώστε να μπορεί η οικογένειά του να βρίσκεται μαζί του στην Τσεχία.

Θα έπρεπε το πρωί εκείνης της ημέρας να βρίσκεται στην προπόνηση, αλλά η πτήση του από Κωνσταντινούπολη είχε καθυστέρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάει στο πρόγραμμα στην ώρα του, κάτι που εκνεύρισε τη διοίκηση (και ο Κάτσε βέβαια δεν ενημέρωσε για την αργοπορία του). Σαν να μην έφτανε αυτό, του πήραν το αυτοκίνητο και ο παίκτγς αναγκάζεται αυτές τις μέρες να νοικιάζει μέσο για να πηγαίνει στην προπόνηση.

Οι εκπρόσωποι του Κάτσε βρίσκονται στο Πλζεν, λύση δεν βρίσκουν και όλα δείχνουν πως τον Δεκέμβριο ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ μέχρι τότε θα κάνει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί για την κατάσταση αυτή και είναι πλέον στο χέρι του Βλάνταν Ίβιτς να αποφασίσει αν τον θέλει πίσω και αν σκοπεύει να τον χρησιμοποιεί. Διαφορετικά η εταιρεία που ανήκει ο Αλβανός, η Pro Profil, θα ψαχτεί για νέο δανεισμό.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ