ΠΑΟΚ

Ο Ίβιτς κρίνει το μέλλον του Κάτσε

Ο Ίβιτς κρίνει το μέλλον του Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε θέλει να επιστρέψει από την Βικτόρια Πλζεν στον ΠΑΟΚ, ο ατζέντης του άρχισε επαφές με τη διοίκηση της τσεχικής ομάδας και τον Λούμπος Μίχελ και το θέμα έχει φτάσει στον Βλάνταν Ίβιτς.

Η συνεργασία του Έργκους Κάτσε με τη Βικτόρια Πλζεν εξελισσόταν πολύ καλά μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη. Ο Αλβανός μέσος είχε κάνει δέκα συμμετοχές (τέσσερις στο Πρωτάθλημα Τσεχίας, δύο στο Κύπελλο έχοντας μάλιστα και ένα γκολ και τέσσερις στο Europa League) και αποτελούσε μία από τις βασικές επιλογές του προπονητή Ρόμαν Πϊβαρνικ.Τις τελευταίες μέρες όμως αυτό έχει αλλάξει.

Ο 23χρονος μέσος έχει ενημερωθεί πως δεν είναι πλέον στα πλάνα του προπονητή του, ενημερώθηκε ότι θα κάνει προπονήσεις με τη β' ομάδα, ενώ η διοίκηση της Βικτόρια του πήρε πίσω το αυτοκίνητο που του είχε διαθέσει για τις μετακινήσεις του.

Ο Κάτσε άμεσα άρχισε να ψάχνεται για αποχώρηση από τη Βικτόρια και ήδη μέσω του ατζέντη του, Νίκου Καγιούλη άρχισε επαφές με τη διοίκηση της Βικτόρια για να τερματίσει τον δανεισμό του και τον Λούμπος Μίχελ για να ανοίξει και πάλι θέμα επιστροφής στην Τούμπα.

Το καθοριστικό σημείο είναι πλέον η στάση του Βλάνταν Ίβιτς. Αν ο Σέρβος τεχνικός δείξει ότι θέλει να τον εντάξει στο πλάνο του και είναι έτοιμος να του δώσει χρόνο συμμετοχής, τότε η επιστροφή θα είναι θέμα χρόνου. Διαφορετικά, ο Κάτσε θα αναζητήσει άλλη ομάδα για να πάει δανεικός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ